Football Talk

Με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ, με τον νικητή του Αραράτ - Εγνατία ο Άρης

Με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ, με τον νικητή του Αραράτ - Εγνατία ο Άρης
Εύκολο έργο θα έχουν ΠΑΟΚ και Άρης στον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κληρώνεται κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την ώρα που οι «κίτρινοι» θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) - Εγνατία (Αλβανία) για να δουν τον αντίπαλο τους. Στην Τούμπα το πρώτο ματς, εκτός έδρας ο Άρης.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης γνώριζαν από την αρχή πως είναι τα φαβορί στην προκριματική αυτή φάση του Europa Conference League και αυτό που απομένει είναι το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας το περσινό μάθημα με την Λέφσκι θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με στόχο να μην την πατήσει, την ώρα που ο Άρης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) - Εγνατία (Αλβανία).

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματός της, ενώ είναι και η Κυπελλούχος Ισραήλ. με ρεκόρ 9-4-13. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στην Τούμπα στις 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου.

Τα ματς Αραράτ-Εγνατία θα διεξαχθούν 13 και 20 Ιουλίου και στη συνέχεια ο Άρης θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

Να πούμε εδώ πως τα παιχνίδια των δύο εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν VAR στα παιχνίδια τους στον β΄ γύρο, σε αντίθεση με τους επόμενους γύρους εφόσον προκριθούν.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0