Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης γνώριζαν από την αρχή πως είναι τα φαβορί στην προκριματική αυτή φάση του Europa Conference League και αυτό που απομένει είναι το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας το περσινό μάθημα με την Λέφσκι θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με στόχο να μην την πατήσει, την ώρα που ο Άρης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) - Εγνατία (Αλβανία).
Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματός της, ενώ είναι και η Κυπελλούχος Ισραήλ. με ρεκόρ 9-4-13. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στην Τούμπα στις 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου.
Τα ματς Αραράτ-Εγνατία θα διεξαχθούν 13 και 20 Ιουλίου και στη συνέχεια ο Άρης θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.
Να πούμε εδώ πως τα παιχνίδια των δύο εκπροσώπων της Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν VAR στα παιχνίδια τους στον β΄ γύρο, σε αντίθεση με τους επόμενους γύρους εφόσον προκριθούν.
www.bnsports.gr






