Football Talk

Serie A: Η Ρόμα έστειλε την Γιουβέντους στο Conference και την Σπέτσια του Νικολάου στα μπαράζ (video)

Serie A: Η Ρόμα έστειλε την Γιουβέντους στο Conference και την Σπέτσια του Νικολάου στα μπαράζ (video)

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Σπέτσια, στέλνοντας την Γιουβέντους στο Europa Conference League και την ομάδα του Δημήτρη Νικολάου σε μπαράζ παραμονής με την Βερόνα.


Η Ρόμα βρήκε γκολ με πέναλτι του Πάολο Ντιμπάλα στο 89ο λεπτό και «σφράγισε» στην 6η θέση της βαθμολογίας. Θα είναι στο επόμενο Europa League μαζί με την Αταλάντα, η οποία επικράτησε σε ένα εντυπωσιακό ματς με 5-2 της Μόντσα.

Παράλληλα, οι τρεις βαθμοί της Γιουβέντους δεν της έφτασαν και περιορίστηκε στην 7η θέση της Serie A, ενώ Σπέτσια και Βερόνα ισοβάθμησαν στην 17η θέση και οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε μπαράζ παραμονής.

Η Σπέτσια προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Δημήτρη Νικολάου, αλλά δεν πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια. Η Ρόμα ισοφάρισε στο 43ο λεπτό με τον Ζαλέφσκι και πήρε την νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα στο 89’. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι και του χρόνου στο Europa League, ενώ η ομάδα του Έλληνα αμυντικού θα χρειαστεί να παίξει μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Αταλάντα κόντρα στην Μόντσα με το εμφατικό 5-2. Οι «Μπεργκαμάσκι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 με δύο τέρματα του Κουπμάινερς, προτού ο Κολπάνι μειώσει σε 2-1 στο 51’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 70’ λόγω αποβολής του Μάρλον Σάντος και η ομάδα του Γκασπερίνι επέκτεινε ρο προβάδισμα της σε 4-1, με σκόρερ τους Χόιλουντ (73’) και Κουπμάινερς ξανά (79’), ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Ο Πετάνια μείωσε στο 81’, με τον Λουίς Μουριέλ να διαμορφώνει το τελικό 5-2 και να στέλνει την Αταλάντα στους ομίλους του Europa League.

Η Βερόνα ηττήθηκε με 3-1 στο «Σαν Σίρο» από την Μίλαν στο «αντίο» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ζιρού, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Φαραόνι στο 72’.

Η Μίλαν, όμως, εξασφάλισε την νίκη με δύο γκολ του Λεάο στο 85’ και στο 90+1’ και έστειλε την Βερόνα στα μπαράζ παραμονής με την Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου.

Τέλος, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε στο «Φρίουλι», με τον Φεντερίκο Κιέζα να σκοράρει στο 68ο λεπτό για την Γυραιά Κυρία. Ένα γκολ που αποδείχθηκε να μην είναι αρκετό για την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία του χρόνου θα αγωνίζεται στο Europa Conference League.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0