Football Talk

Ο νικητής του FA Cup καθορίζει την έναρξη της σεζόν για την Άρσεναλ

Ο νικητής του FA Cup καθορίζει την έναρξη της σεζόν για την Άρσεναλ

Αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το FA Cup, τότε θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ για το Community Shield.

Η επόμενη σεζόν της Άρσεναλ πρόκειται να επηρεαστεί από την έκβαση του τελικού στο Κύπελλο Αγγλίας. Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (03/06) η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup στο «Wembley».

Οι «πολίτες» μετά την κατάκτηση της Premier League έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το νταμπλ, αν φυσικά επικρατήσει στον τελικό του Κυπέλλου. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα… αναζητά αντίπαλο για τον αγώνα του Community Shield. Το ματς που παραδοσιακά ανοίγει την αυλαία της σεζόν στην Αγγλία, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή και του κυπελλούχου.

Αν λοιπόν η Σίτι έχει κατακτήσει και τους δύο τίτλους τότε στο Community Shield θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, ως τη δευτεραθλήτρια Αγγλίας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η σεζόν των «κανονιέρηδων» να αρχίσει μία εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 6 Αυγούστου 2023.

Σε περίπτωση βέβαια που το FA Cup καταλήξει στα χέρια των «κόκκινων διαβόλων» τότε στο Community Shield θα έχουμε ντέρμπι του Μάντσεστερ και η Άρσεναλ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι τη νέα σεζόν στις 12 Αυγούστου. Την εναρκτήρια δηλαδή ημέρα της Premier League.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0