Football Talk

Βινίσιους: Άρση της τιμωρίας του και «λουκέτο» σε πέταλο του Μεστάγια

Βινίσιους: Άρση της τιμωρίας του και «λουκέτο» σε πέταλο του Μεστάγια

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Βινίσιους δεν θα τιμωρηθεί μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε στο επεισοδιακό ματς απέναντι στη Βαλένθια , ενώ παράλληλα «σφράγισε» τμήμα της κερκίδας του Μεστάγια και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στις «νυχτερίδες».   

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια, με τον Βινίσιους να γίνεται για άλλη μία φορά στόχος ρατσιστικής επίθεσης, η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε μία σειρά αποφάσεων που πήρε στηρίζοντας τον Βραζιλιάνο επιθετικό των «μερένχες».

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της ομοσπονδίας, ο Βινίσιους δεν θα τιμωρηθεί για την αποβολή του στο παιχνίδι απέναντι στις «νυχτερίδες» και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (24/5).

Σχετικά με την γηπεδούχο ομάδα, η τιμωρία προβλέπει το «λουκέτο» στο πέταλο του «Μάριο Κέμπες» του Μεστάγια, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις, από εκεί ξεκίνησαν τα υβριστικά συνθήματα κατά του 23χρονου φορ.

Επιπλέον, η Βαλένθια θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ, με τον σύλλογο να θέλει να ασκήσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.       

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0