Football Talk

Επτά συλλήψεις σε Βαλένθια και Μαδρίτη για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους

Επτά συλλήψεις σε Βαλένθια και Μαδρίτη για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους

Η ισπανικές Αρχές έχουν συλλάβει τρία άτομα στη Βαλένθια και τέσσερα ακόμα στη Μαδρίτη, που εμπλέκονται σε ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του Βινίσιους Τζούνιορ.

Σε τρεις συλλήψεις υπόπτων προχώρησε η αστυνομία της Βαλένθια, στο πλαίσιο της έρευνας για τα ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος του Βινίσιους, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/5) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, που φέρονται να επιτέθηκαν με ρατσιστικές εκφράσεις στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αρκετές φορές θύμα ανάλογων συμπεριφορών.

Σχεδόν ταυτόχρονα, η αστυνομία της Μαδρίτης ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται σε περιστατικό που συνέβη στα τέλη Ιανουαρίου στην ισπανική πρωτεύουσα, με θύμα και πάλι τον Βινίσιους.

Τότε, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Copa del Rey, άγνωστοι κρέμασαν από γέφυρα ένα ομοίωμα του Βινίσιους, συνοδευόμενο από ένα πανό που έγραφε «η Μαδρίτη σιχαίνεται τη Ρεάλ».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0