Football Talk

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Χάος στο Μεστάγια και άδοξη ήττα της «Βασίλισσας» (video)

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Χάος στο Μεστάγια και άδοξη ήττα της «Βασίλισσας» (video)

Σε έναν πολύ επεισοδιακό αγώνα, η Βαλένθια κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 1-0 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την 35η αγωνιστική της La Liga (21/5).

Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από ακόμα μία ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Βινίσιους αυτή τη φορά από οπαδό της Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 στο Μεστάγια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (21/5).  


Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος στο 33' κατάφερε να βρεθεί σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή και με ψυχραιμία σούταρε στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τριμπό Κουρτουά για το 1-0.

Η «Βασίλισσα» δεν μπόρεσε να απαντήσει και το 54' λίγο έλειψε ο 21χρονος φορ να διπλασιάσει τα τέρματά του, απειλώντας ξανά τον Βέλγο γκολκίπερ των Μαδριλένων, ο οποίος μπόρεσε να μπλοκάρει το σουτ με εντυπωσιακό τρόπο. 


Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, επικράτησε το απόλυτο χάος. Η ένταση του αγώνα είχε ήδη ανέβει μετά την απροκάλυπτη επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους από οπαδό των γηπεδούχων.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μερένχες», λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, είδε την κόκκινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο όταν έπιασε από το λαιμό τον αντίπαλο γκολκίπερ! 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0