Football Talk

Σπέτσια – Μίλαν 2-0: Νίκη – «ανάσα» για τη μάχη του υποβιβασμού (video)

Σπέτσια – Μίλαν 2-0: Νίκη – «ανάσα» για τη μάχη του υποβιβασμού (video)

Κόντρα στα προγνωστικά, η Σπέτσια πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Μίλαν με 2-0 για να αποκτήσει «κεφάλι» στη μάχη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι με τη μεγάλη τους νίκη με 2-0 απέναντι στη Μίλαν απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα  στη μάχη του υποβιβασμού. Οι «ροσονέρι» από την άλλη παραμένουν στο κυνήγι της τέταρτης θέσης  που θα τους οδηγήσει στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Ο Τονάλι χάνει μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία, ώστε η Μίλαν να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό με σουτ που βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Ντραγκόβσκι.

Αν και δεν είχαν συμβεί πολλές φάσεις στην αναμέτρηση, στο 17ο λεπτό ένας παίκτης των «ροσονέρι» ακούμπησε με το χέρι τη μπάλα στη μικρή περιοχή με τον διαιτητή να λέει πως δεν υπάρχει τίποτα και τους παίκτες της Σπέτσια να διαμαρτύρονται έντονα. Το VAR επενέβη για να ελέγξει την φάση και αποφάσισε πως δεν υπήρχε τίποτα με το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Ακόμη μία ευκαιρία για τη Μίλαν στο 25’ με τον Τέο Ερνάντεζ να σουτάρει από μακριά και τον Ντραγκόβσκι να αποκρούει εκπληκτικά.

Αφού οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που «καίγονται» για το… τρίποντο δε μπορούσαν να μετουσιώσουν τις επιθέσεις τους σε ευκαιρίες.

Η πρώτη σοβαρή ευκαιρία για την Σπέτσια συνέβη στο 68’ με τους γηπεδούχους να ανοίγουν τελικά το σκορ λίγα λεπτά αργότερα, στο 75’ για το 1-0. Ο Πρζέμισλαβ Βισνιέφσκι  σκόραρε το πρώτο τέρμα του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι «ροσονέρι» τα βρήκαν δύσκολα μόλις ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα, αφού επιθυμούν διακαώς το «τρίποντο» για να βγουν στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Κάθε ευκαιρία της Μίλαν για να διεκδικήσει κάτι από ένα φαινομενικά «εύκολο» ματς έμεινε στο παρελθόν, όταν στο 85’ ο Σαλβατόρ Εσποζίτο πήρε ελεύθερο σουτ και βρήκε δίχτυα πληγώνοντας τον Μενιάν για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να έχουν χάσει τα πατήματά τους και έφυγαν ηττημένοι από το «Stadio Alberto Picco».

Σπέτσια: Ντραγκόβσκι, Άμπαντου, Βισνιέβσκι, Νικολάου, Αμιάν, Μπουραμπιά, Έκνταλ, Εσπόσιτο, Ρέτσα, Τζιασί, Εμπαλά Ενζολά

Μίλαν: Μενιάν, Καλουλού, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Πόμπεγκα, Τονάλι, Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Ρέμπιτς, Ορίγκι

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0