Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Σρόιντερ και το… μαρτύριο

Ολυμπιακός: Ο Σρόιντερ και το… μαρτύριο

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ξανά κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε ξανά από τον Άρη και το… μαρτύριο συνεχίζεται, την ώρα που εντείνονται οι προσπάθειες για συμφωνία με τον νέο προπονητή.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Και το βίντεο με τα… bloopers μεγαλώνει. Σε ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός έκανε απίθανα λάθη στην άμυνα του, δώρισε γκολ στον αντίπαλο και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Από κόρνερ δεν είχαν δεχθεί γκολ φέτος οι «ερυθρόλευκοι», ε το είδαμε και αυτό. Είδαμε επίσης τον Μπα να… προσπαθεί 2-3 φορές να βάλει αυτογκόλ και τελικά να τα καταφέρνει στην χειρότερη φετινή εμφάνιση του Σενεγαλέζου. Είδαμε τον Εμβιλά να δίνει πάσα σε αντίπαλο λίγο έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη. Είδαμε ξανά μια ομάδα που μετά το πρώτο 20λεπτό αδυνατούσε να φτιάξει μια φάση της προκοπής και το μαρτύριο για τους φίλους του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Τέσσερα ματς έμειναν. Οι «Πειραιώτες» πρέπει να μπορέσουν να τα βγάλουν με αξιοπρέπεια και να πάνε παρακάτω.

Να πάνε παρακάτω με έναν νέο προπονητή που έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Ο άνθρωπος που θα πάρει το τιμόνι της ομάδας καλείται να αξιολογήσει το ρόστερ, τις ανάγκες του, τους δανεικούς, τους παίκτες της δεύτερης ομάδας, να πάρει αποφάσεις κρίσιμες για το μέλλον. Να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Δεν είναι απλά και καθόλου εύκολα πράγματα όλα αυτά για αυτό και πρέπει να γίνει η καλύτερη επιλογή.

Το θέμα προπονητή αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στους «ερυθρόλευκους» που χτες έφεραν στην Αθήνα τον 50χρονο Ολλανδό Άλφρεντ Σρόιντερ για να συζητήσουν μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός εξετάζει όλες τις επιλογές, συλλέγει πληροφορίες, συζητάει με τους υποψήφιους και σύντομα θα αποφασίσει.

Αν κάτι μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πως έχει γίνει σε όλους κατανοητό πως το θέμα προπονητή πρέπει να τελειώσει όσο γίνεται πιο σύντομα. Τις επόμενες μέρες ο Ολυμπιακός θα έχει κλείσει προπονητή είτε αυτός είναι ο Σρέντερ, είτε ο Μαρτίνες, είτε ο Γκατούζο, είτε κάποιος που το όνομα του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0