Football Talk

Σπέτσια – Λάτσιο 0-3: Δεύτερη θέση για την φοβερή ομάδα του Σάρι! (video)

Σπέτσια – Λάτσιο 0-3: Δεύτερη θέση για την φοβερή ομάδα του Σάρι! (video)

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Λάτσιο, εξαιρετική εμφάνιση και εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της Σπέτσια, για να ανέβει στην 2η θέση της Serie A, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από τη Ρόμα!

Μπορεί η Λάτσιο να μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες επί της Σπέτσια εκτός έδρας σε ισάριθμες εξορμήσεις, με αμφότερες να έχουν έρθει στο… γκολ, όμως το καλό «τρίτωσε» με εμφατικό τρόπο, με την «ομαδάρα» του Σάρι να κερδίζει το σύνολο του Δημήτρη Νικολάου με το ευρύ 3-0.

Δεν άφησε κάποιο περιθώριο αμφισβήτησης, προηγήθηκε από νωρίς και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, γεγονός που την ανεβάζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τη Νάπολι.

Το σκορ άνοιξε ο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36’, για να έρθει ο Φελίπε Άντερσον στο 52’ και να διασφαλίσει πως η ομάδα του για τρίτο συνεχόμενο ματς θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ίδιο ενενηντάλεπτο, τουλάχιστον δύο φορές.

Ακολούθησε η αποβολή του Αμπαντού και το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Αντόνιο στο 89’. στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0