Football Talk

Ο τελικός Κυπέλλου πηγαίνει στη Λευκωσία

Ο τελικός Κυπέλλου πηγαίνει στη Λευκωσία
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος.
Άγνωστο παρέμενε για καιρό το που θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την πρόταση για το «Πανθεσσαλικό» και το όχι του Αχιλλέα Μπέου, η ΕΠΟ προσπαθούσε να βρει έδρα για να φιλοξενηθεί το τελευταίο ματς της διοργάνωσης.

Η πιο πρόσφατη πρόταση που έγινε, όπως όλα δείχνουν θα είναι και... καθοριστική, μιας και ο τελικός θα γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, σε ένα γήπεδο το οποίο χωράει 22.800 θεατές. 

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, αναμένεται δώσει το οριστικό «πράσινο φως» για να γίνει ο τελικός στη Λευκωσία. Από τη στιγμή που υπήρχε πρόβλημα να βρεθεί ημερομηνία για να γίνει το ματς στο εξωτερικό, αλλά και μετά την άρνηση του Μπέου για το «Πανθεσσαλικό», η απόφαση θα είναι να μεταφερθεί ο τελικός στην Κύπρο.

Η πιθανή ημερομηνία είναι στις 20 Μαΐου, μία μέρα πριν τις εκλογές στη χώρα μας, με τις ομάδες να μην θέλουν να καθυστερήσει η διεξαγωγή του τελικού και αποδεσμευτούν οι παίκτες πολύ αργά. Υπενθυμίζουμε ότι οι ρεβάνς των ημιτελικών ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Λαμία - ΠΑΟΚ είναι τη Μεγάλη εβδομάδα, με τους Θεσσαλονικείς βέβαια να είναι έτοιμοι για τον τελικό, μιας και είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 5-1.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0