Football Talk

Βαλένθια – Ράγιο Βαγεκάνο 1-1: Ο Κλάιφερτ την «έσωσε» στο τέλος

Βαλένθια – Ράγιο Βαγεκάνο 1-1: Ο Κλάιφερτ την «έσωσε» στο τέλος

Σταματημό δεν έχουν οι «μπελάδες» για την Βαλένθια καθώς μετράει τις νίκες με το «σταγονόμετρο» την φετινή σεζόν. Στην αναμέτρηση απέναντί στην Ράγιο Βαγεκάνο ο Κλάιφερτ της έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού γλιτώνοντας μία οδυνηρή ήττα για της «νυχτερίδες».

Η Βαλένθια έσωσε στο τέλος την «παρτίδα» με την  Ράγιο Βαγεκάνο ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της 27η αγωνιστικής στην La Liga. Οι «νυχτερίδες» έφτασαν πολύ κοντά στην 15η ήττα τους στο πρωτάθλημα, με τον Ολλανδό επιθετικό να την γλιτώνει από τα 11 βήματα. Αν οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να «χαιρετίσουν» την κατηγορία θα πρέπει να παρουσιάσουν μία πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Γκολ με το «καλημέρα» για τους φιλοξενούμενους πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 10λεπτο. Ο Γκαρσία έκανε μία «γλυκιά» σέντρα μέσα στην περιοχή με αποδέκτη τον Κομεσάνα ο οποίος τελείωσε ιδανικά την φάση για το 1-0 στο 9’.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε η Βαλένθια με ωραίο σουτ του Κλάιβερτ στο 25ο λεπτό. Η μπάλα όμως δεν του «έκανε το χατίρι» και χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντιμιτρέφσκι.

Ο Ολλανδός επιθετικός εν τέλει δικαιώθηκε καθώς μπόρεσε να βρει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του που της χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό για την οικονομία του πρωταθλήματος. Ο Κλάιφερτ στο 82’ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βαλένθια (Ρ. Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Ντιακαμπί, Οζκατσάρ, Γκαγιά, Αλμέιδα (88' Μορίμπ), Γκουιλαμόν (62' Καστιγιέχο), Νίκο (46' Μούσα), Κλάιβερτ, Καβάνι (63' Ντούρο), Λίνο

Ράγιο Βαγεκάνο (Α. Ιραόλα): Ντιμιτρέφσκι, Γκαρσία, Κατένα, Λεζεουνέ, Μπαλιού, Βαλεντίν (83' Ντε Τόμας), Κομεσάνα, Γκαρσία (69' Λόπες), Τρέχο (66' Χαβάρια), Παλαθόν, Καμέλο (83' Μουμίν)

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0