Football Talk

Πατέρας Φάτι για το μέλλον του γιου του: «Σκέφτομαι τη Σεβίλλη ξανά και ξανά!»

Πατέρας Φάτι για το μέλλον του γιου του: «Σκέφτομαι τη Σεβίλλη ξανά και ξανά!»

Εκνευρισμένος και καυστικός ήταν στις δηλώσεις του για τον γιο του, Άνσου Φάτι, ο πατέρας του, Μπόρι, ο οποίος μάλιστα γνωστοποίησε πως σκέφτεται συνεχώς τη Σεβίλλη αναφορικά με το μέλλον του νεαρού εξτρέμ.

Ο πατέρας του Άνσου Φάτι, Μπόρι, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό μέσο, στην οποία μίλησε για τον γιο του και την κατάσταση που επικρατεί στη Μπαρτσελόνα.

«Ρωτήστε τον Τσάβι γιατί δεν παίζει ο γιος μου! Εγώ δεν έχω απάντηση. Ο Τσάβι θέλει να δουλεύει σκληρά, όπως και κάνει. Νιώθω απογοητευμένος σαν πατέρας…

Εγώ απλά λέω, δώστε του μια ευκαιρία. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Άνσου Φάτι τώρα;» ήταν τα λόγια του πατέρα του, αναφορικά με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του νεαρού εξτρέμ.

«Αξίζουμε περισσότερα. Ο Άνσου είναι το «10» της Μπαρτσελόνα. Έπαιζε περισσότερο όταν ήταν ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Γκριζμάν

Είμαι απογοητευμένος επειδή ο Άνσου είναι το νούμερο 10, ο καλύτερος μας παίκτης και παίζει 1,2,3 λεπτά. Αυτό με στεναχωρεί!»

Τέλος, σε ερώτηση  για το μέλλον του γιου του απάντησε: «Αν θα μείνει του χρόνου; Θέλει να μείνει, ναι. Αλλά εξαρτάται από το τι θέλει η Μπάρτσα. Εγώ θα συναντηθώ με τον Μέντες.

Που πρέπει να πάει ο Άνσου; Έχουμε χρόνο για αυτό… αλλά αρκετές φορές σκέφτομαι τη Σεβίλλη ξανά και ξανά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0