Football Talk

Κούμαν: «Δείξαμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους τομείς»

Κούμαν: «Δείξαμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους τομείς»
Μίλησε για τη βαριά ήττα από τη Γαλλία ο Ρόναλντ Κούμαν.
Δεν ήταν ιδανικό το επίσημο ντεμπούτο του Κούμαν στον πάγκο της Ολλανδίας. Οι «οράνιε» έπαιξαν με τη Γαλλία στο Παρίσι και γνώρισαν τη βαριά ήττα με 4-0

Ο προπονητής της Ολλανδίας, τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε πολλές ελείψεις στο παιχνίδι της, αλλά έπαιξε και ρόλο ότι λείπανε βασικοί ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν περίμενα τέτοιο κενό. Δεν είναι η ομάδα που είχα στο μυαλό μου να παρατάξω, αλλά ξέρεις τις συνθήκες. Δεν θέλω να δικαιολογώ αυτή την κακή απόδοση. Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να είχαμε κάνει λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε τίποτα πολύ θετικό. Δείξαμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Αυτό που πονάει είναι ότι το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από λάθη στην άμυνα και, φυσικά, οφείλεται επίσης στην ποιότητα του Μπαπέ. Είχαμε εντοπίσει ότι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτές τις κινήσεις και δεν δώσαμε αρκετή προσοχή τελικά. Η Γαλλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ολοκληρωμένοι, με φυσική κατάσταση και γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση, και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους τομείς. Και δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0