Football Talk

Μπαρτσελόνα: Νέοι μπελάδες την αναγκάζουν να πουλήσει παίκτες το καλοκαίρι!

Μπαρτσελόνα: Νέοι μπελάδες την αναγκάζουν να πουλήσει παίκτες το καλοκαίρι!

Το «σκάνδαλο Νεγκρέιρα» εμφανίστηκε στο προσκήνιο, καθώς η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα το FFP υποχρεώνει την Μπαρτσελόνα να πουλήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές της το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Σάλο έχει προκαλέσει παγκοσμίως η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα στο «σκάνδαλο Νεγκρέιρα» με τους Καταλανούς ουσιαστικά να δωροδοκούν με 1.4 εκατομμύρια ευρώ τον άλλοτε διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

Αυτό έφερε την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ το πρωί της Κυριακής (12/03) αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Η κατάσταση έχει σοβαρέψει καθώς η UEFA επιστράτευσε την επιτροπή Ηθικής και Πειθαρχίας για να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου εις βάθος!

Ο κίνδυνος κυρώσεων είναι κάτι παραπάνω από εφικτός, με τον αποκλεισμό από το Champions League να γίνεται ο Νο.1 φόβος της Μπαρτσελόνα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 4 των κανονισμών της UEFA, η συμμετοχή ενός συλλόγου στις διοργανώσεις της μπορεί να μην επιτραπεί αν αποδειχθεί πως το κλαμπ πλήττει τη φήμη του θεσμού μέσω άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επηρεασμού του αποτελέσματος ενός αγώνα σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, οι πρωτοπόροι της La Liga έχουν… τρεχάματα και με το Financial Fair Play! Σύμφωνα με το «AS», οποιοδήποτε όνειρο του Τσάβι για χτίσιμο ομάδας… γκρεμίζεται, καθώς το FFP ωθεί σε πωλητήριο 4 ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, σε συγκεκριμένες θέσεις.

Οι παίκτες με τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν είναι στην άμυνα ο Έρικ Γκαρθία, ειδικά αν επιτευχθεί το deal με τον Ινίγκο Μαρτίνες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στο κέντρο ο Σέρχιο Μπουσκέτς, αν δεν ανανεώσει. Αν ο αρχηγός των Καταλανών απαντήσει θετικά και παραμείνει στην ομάδα, τότε αυτός θα που θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νεαρός Πάμπλο Τόρε.

Όσον αφορά στη γραμμή κρούσης, αυτοί που έχουν το προβάδισμα για την πόρτα της εξόδου είναι ο Άνσου Φάτι και ο Φεράν Τόρες. Ο πρώτος όπως όλα δείχνουν μπορεί να αποφέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ενώ ο δεύτερος δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», οπότε είναι και ο αδύναμος κρίκος της επίθεσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0