Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια 3-0: Άνετοι και ωραίοι οι παίκτες του Τσόλο, σε μπελάδες «οι νυχτερίδες»! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια 3-0: Άνετοι και ωραίοι οι παίκτες του Τσόλο, σε μπελάδες «οι νυχτερίδες»! (video)

Σε «υγιεινό περίπατο» μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Βαλένθια η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε νίκησε εύκολα με 3-0 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της 3ης θέσης. Σε μπελάδες «οι νυχτερίδες» που βρίσκονται στα όρια του υποβιβασμού.

Την είχε νικήσει στα 10 από τα τελευταία 16 μεταξύ τους παιχνίδια. Το έκανε για 11η φορά και μάλιστα... πανεύκολα! Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 3-0 τη Βαλένθια στο Μετροπολιτάνο και έμεινε μόνηστη Λα Λίγκα. Από την άλλη, η ομάδα του Ρουμπέν Μπαράχα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό!

Το ματς:

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα πέρασε δίχως κάποια καλή στιγμή, με τις δυο αντιπάλους να παίζουν ένα παιχνίδι κέντρου. Ακριβώς στο 15' ο Γιορέντε βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Ντεπάι με κεφαλιά από πολύ κοντά δεν κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολλανδός έχασε τεράστια ευκαιρία και στο 20', όταν σε σχεδόν κενή εστία δεν κατάφερε -πεσμένος- να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, το γκολ ήρθε για την ομάδα του Σιμεόνε. Στο 23ο λεπτό ο Γιορέντε έκανε την κούρσα, πέρασε την κάθετη στον Γκριζμάν και ο Γάλλος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ (με το ένατο δικό του γκολ φέτος).

Τίποτα αξιοσημείωτο μέχρι την ανάπαυλα, πέρα από το ορθώς ακυρωθέν γκολ της Βαλένθια (32').

Με το "καλημέρα" στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο "κλείδωσε" το τρίποντο. Στο 49' ο Καράσκο έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Ντε Πολ και πλάσαρε όμορφα για το 2-0.

Μοράτα και Λεμάρ μπήκαν ως αλλαγή στο 64' και τρία λεπτά αργότερα συνδυάστηκαν για το 3-0. Ο Ισπανός έκανε πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα, με τον Γάλλο να σκοράρει με το κεφάλι (67').

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο τριπλό σφύριγμα και βρήκε τους "ροχιμπλάνκος" στην μόνους στηνθέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τη Βαλένθια που παρέμεινε στη 17η θέση (ισοβαθμία με 18η και 19η!).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Τσόλο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Κόκε (77' Βίτσελ), Ντε Πολ (64' Λεμάρ), Γιορέντε (71' Μπάριος), Καράσκο (70' Κορέα), Γκριζμάν, Ντεπάι (64' Μοράτα).

Βαλένθια (Ρουμπέν Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Τσεμέρτ, Εζκατζάρ, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Γκονσάλες (71' Αλμέιδα), Κορέια (64' Λίνο), Μούσα (63' Μορίμπα), Κλάιφερτ (77' Καστιγιέχο), Ντούρο (71' Καβάνι).

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0