Football Talk

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για... προεκλογική ομιλία Αυγενάκη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για... προεκλογική ομιλία Αυγενάκη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας
Ενημέρωση της ΑΕΚ, για τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, παρόντος και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα, με αντικείμενο την ομαλή διεξαγωγή των Play Off.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στη σημερινή (16/03) σύσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή των Play Offs της Super League, υπό τον Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη. Συγκεκριμένα, εκπροσώπηση υπήρξε μέσω του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Γιώργου Κοσμά, στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο κύριος Θεοδωρικάκος, παρόντος και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ εστίασε σε τρία θέματα. Στην αλόγιστη και αναίτια κατά την άποψή της, χρήση χημικών εντός αστικού ιστού, που προκαλεί τεράστια προβλήματα σε φιλάθλους και κατοίκους, αλλά και στο γεγονός πως σε άλλα ζητήματα που χρήζουν -όπως θεωρεί- αστυνομικής συνδρομής, η ΕΛ.ΑΣ δεν την παρέχει, παρά τις σχετικές εκκλήσεις μας.

Επίσης, ο Γιώργος Κοσμάς εξέφρασε τη θέση ότι πρέπει να επιτρέπονται μέσα από ένα νέο θεσμικό πλαίσιο, οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, όταν η γηπεδούχος ομάδα παρέχει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη, διότι αυτές μπορούν να αστυνομεύονται αποτελεσματικότερα, συγκριτικά με τις ανεξέλεγκτες μεμονωμένες μετακινήσεις.

Ο Υπουργός και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, άκουσαν με προσοχή αυτές τις θέσεις της ΑΕΚ, έδειξαν να έχουν επίγνωση των συγκεκριμένων θεμάτων και υποσχέθηκαν περαιτέρω συνεργασία για την αντιμετώπισή τους.

Ωστόσο, προς το τέλος της σύσκεψης, με κατάπληξη όπως τόνισε, η ΑΕΚ είδε και άκουσε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να ξεκινάει -εκτός ατζέντας- έναν μακροσκελή απολογισμό του προσωπικού έργου του, στο υφυπουργείο από τον ΕΟΚΑΝ και την ΕΕΑ μέχρι την ΕΠΑΘΛΑ. Κάτι που θεώρησε πως δεν είχε απολύτως καμιά σχέση με το αντικείμενο της σύσκεψης. Όπως αναφέρει, έφτασε μάλιστα στο σημείο να... επιπλήξει τους παριστάμενους επειδή δεν απέδωσαν τα εύσημα για την καταβολή του ποσού στις ομάδες από τα κέρδη του στοιχήματος!

Από την πλευρά του Γιώργου Κοσμά και αφού εξαντλήθηκαν οι αντοχές στο να παρίσταται κανείς σε μία διαδικασία αυτο-αποθέωσης και εντελώς εκτός θέματος, υπήρξε παρέμβαση σε εκείνο το σημείο και τονίστηκε ότι δεν είναι δυνατόν, σε μία σύσκεψη για ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα, να ακούν άπαντες και επί μακρόν, τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει στην ουσία, μία προεκλογική ομιλία.

Μετά από όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία πρόθεση στο μέλλον να δώσουν το «παρών» σε διαδικασίες μέσω των οποίων θεωρούν πως ο σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού, θα έχει ως στόχο την αυτοπροβολή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0