Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 3-1: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και περιμένει τη Λίβερπουλ (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 3-1: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και περιμένει τη Λίβερπουλ (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή κόντρα στην Εσπανιόλ και επικράτησε με 3-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Εσπανιόλ. Η πρωταθλήτρια υποδέχθηκε τους Καταλανούς για την 25η αγωνιστική της La Liga και κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 (Βινίσιους, Μιλιτάο, Ασένιο και Χοσέλου).

Το ματς: 


Το πρώτο ημίχρονο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν βραζιλιάνικη υπόθεση για τη «βασίλισσα». Οι Μαδριλένοι μπορεί να είχαν μπει από τα πρώτα λεπτά για να πάρουν το προβάδισμα, όμως η Εσπανιόλ ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη.


Ο Χοσέλου μετά από πολύ ωραία πάσα του Σάντσες, είχε ανοίξει το σκορ στο 8΄ με πολύ ωραίο πλασέ.
Η Ρεάλ μετά από αυτό το γκολ πίεζε όλο και περισσότερο και είχε φτάσει στην ισοφάριση με τον Βινίσιους στο 22', μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του 22χρονου.
Η μαδριλένικη πίεση συνεχιζόταν και πράγματα στο 39' είχε ολοκληρωθεί η ανατροπή, με τον Έντερ Μιλιτάο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από ασίστ του Τσουαμενί.Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός είχε πέσει πολύ, μιας και ήταν φανερό πως η Ρεάλ κρατούσε δυνάμεις για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League.Ελάχιστες ευκαιρίες στις δύο εστίες, με την Εσπανιόλ να προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς επιτυχία.Στο 74' ο Αντσελότι είχε φρεσκάρει όλη του τη μεσαία γραμμή, μιας και είχαν αποχωρήσει οι Κρος, Μόντριτς και Τσουαμενί.

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν του Ροντρίγκο στο 78' ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ, είχε πετύχει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πατσέκο.

Η Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις του ματς, είχε αφήσει πολλούς ανοιχτούς χώρους, μιας και είχε ανέβει ψηλά για να ισοφαρίσει. Η Ρεάλ το εκμεταλλεύτηκε και μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Νάτσο, ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 92'.
Έστω και προσωρινά, οι Μαδριλένοι μειώνουν στους έξι βαθμούς από την κορυφή και τώρα τα βλέμματά τους είναι στραμμένα στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0