Football Talk

Μαρσέλο: «Αυτή η υποδοχή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!» (video)

Μαρσέλο: «Αυτή η υποδοχή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!» (video)

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Φλουμινένσε ο Μαρσέλο τόνισε πως η υποδοχή από το σύλλογο ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του, ενώ είπε πως η «Φλου» είναι το σπίτι του!

Ο Μαρσέλο επέστρεψε εκεί από όπου ξεκίνησε. Ο Βραζιλιάνος μύθος παρουσιάστηκε μέσα σε πανδαιμόνιο από τους φίλους της Φλουμινένσε, σε μια στιγμή πως όπως δήλωσε μέσα από το γήπεδο ήταν η καλύτερη της ζωής του: «Επιστρέφω σπίτι. Είμαι ήδη εδώ. Έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά έχω ένα καλό συναίσθημα για την ομάδα. Σήμερα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα πολεμήσω, θα τρέξω, θα παλέψω να σας δώσω χαρά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου

Αργότερα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου της Βραζιλίας εξήγησε πως καμία σημασία δεν έχουν τα χρήματα: «Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου!»

Τέλος, μίλησε και για τους στόχους του: «Στόχος μου ήταν πάντα να φτάσω στην υψηλότερη θέση στην καριέρα μου. Έκανα και κάνω τα πάντα για να αφήσω την κληρονομιά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτηκα στην καριέρα μου ήταν να κερδίσω τίτλους. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τα όνειρά μου». ενώ συμπλήρωσε πως «Μπορεί η κληρονομιά που θα αφήσω και να γίνω το παράδειγμα για αυτούς στο μέλλον για τους νέους της Φλουμινένσε. Θα είμαι κοντά τους και μπορώ να βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0