Football Talk

Σπέτσια – Ίντερ 2-1: Στο ματς των… πέναλτι, η μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους του Νικολάου! (video)

Σπέτσια – Ίντερ 2-1: Στο ματς των… πέναλτι, η μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους του Νικολάου! (video)

Τρομερή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σπέτσια και Ίντερ και μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους με 2-1, σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από τρία πέναλτι, με τα δύο εξ’ αυτών σε διάστημα… 300ων δευτερολέπτων.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση απέναντι στην Σπέτσια για την Ίντερ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας, με συνέπεια να βρεθεί στο -15 από την πρωτοπόρο Νάπολι, έχοντας και ματς περισσότερο, αλλά και μόλις στο +3 από την… 5η Μίλαν, που εξακολουθεί να παλεύει για το Champions League.

Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν και πάλι σε κακή μέρα, αλλά ήταν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες αστόχησε σε πέναλτι στο 13ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, το ματς απέκτησε μία «άγρια» ομορφιά και η Σπέτσια ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα, με τον Μαλντίνι να κάνει το 1-0 στο 55’. Η Ίντερ πίεσε και προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο φινάλε;


Γκολ με πέναλτι στο 83’ για τον Ρομέλου Λουκάκου και 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντάμφρις κάνει πέναλτι σε βάρος της ομάδας του!

Την ευθύνη αναλαμβάνει ο Ενζολά, σκοράρει στο 87’ και διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας την πρώτη νίκη της ομάδας του μετά από 2 μήνες και την δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα της Ίντερ στη σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0