Football Talk

Κουρμπέλης: «Κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια»

Κουρμπέλης: «Κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια»

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 2-0 στη Λεωφόρο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά και για το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αδύνατο να μην αναφερθεί στο τραγικό συμβάν των τελευταίων ημερών, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ό,τι και να πω κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια, ό,τι και να πω δε θα αλλάξει κάτι. Λυπάμαι, καλή δύναμη σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους».

Όσον αφορά τη νίκη των «πρασίνων» απέναντι στον Παναιτωλικό στάθηκε στην ατυχία της ομάδας: «Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος. Είχαμε δύο δοκάρια, σταθήκαμε άτυχοι. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στην αντεπίθεση όταν χάναμε τη μπάλα αλλά είχαμε ψυχραιμία και βρήκαμε το γκολ που θέλαμε».

Τοποθετήθηκε και για τη γενικότερη πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να είναι περήφανοι όλοι στην ομάδα για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Όλη τη χρονιά βρισκόμαστε στην πρώτη θέση σε σχέση με πέρσι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία που κάνουμε για να μπούμε στα play offs με ένα μικρό πλεονέκτημα».

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το νέο πιο επιθετικό ρόλο που έχει αναλάβει στην ομάδα: «Tα προηγούμενα χρόνια έπαιζα ως εξάρι. Πλέον πατάω περιοχή με το σύστημα που παίζουμε, δεν ήταν εύκολο στην αρχή αλλά βάζω στοιχεία στο παιχνίδι μου και βοηθάω την ομάδα. Ο Παλάσιος έκανε το σουτ και έτρεξα πως στην μπάλα και αφού είδα τον Μαντσίνι μόνο ήθελα να σιγουρέψω το γκολ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0