Football Talk

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 1-0: Ένα γκολ ήταν αρκετό τους «μπλαουγκράνα» (video)

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 1-0: Ένα γκολ ήταν αρκετό τους «μπλαουγκράνα» (video)

Δεινοπάθησε η Μπαρτσελόνα αλλά κέρδισε 1-0 τη Βαλένθια και επέστρεψε στα «τρίποντα», παρότι για μισή ώρα έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Στο +10 από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι «μπλαουγκράνα», παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι «νυχτερίδες».

Ένα γκολ ήταν αρκετό ώστε η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει 1-0 της Βαλένθια και να βρεθεί έστω και προσωρινά στο +10 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ραφίνια από το 15’, με τους γηπεδούχους να έχουν χαμένο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είδαν τον Αραούχο να αποβάλλεται στο 60’.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την Μπαρτσελόνα, αφού στο 15’ ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ. Ο Μπουσκέτς με μία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Βραζιλιάνο ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μαμαρντασβίλι και με το κεφάλι σκόραρε.

Η συνέχεια ωστόσο αποδείχθηκε δύσκολη για την ομάδα του Τσάβι, η οποία δεινοπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα. Στο 55’ μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ούγκο Γκιγιαμόν. Ωστόσο, ο Φεράν Τόρες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ λίγο πριν είχε… τσακωθεί με τον Ανσού Φατί για το ποιος θα αναλάβει την εκτέλεση. Δοκάρι μάλιστα είχε και ο

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αραούχο στο 59’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του Ζιλ Κουντέ.

Παρά την αριθμητική υπεροχή όμως, η Βαλένθια δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι υπέστη ακόμα μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον οι «νυχτερίδες» βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο -2 από τη σωτηρία και τα περιθώρια στενεύουν αρκετά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0