Football Talk

Απίθανος Απόστολος Βέλλιος - Έκανε χατ-τρικ σε 12 λεπτά! (video)

Απίθανος Απόστολος Βέλλιος - Έκανε χατ-τρικ σε 12 λεπτά! (video)
Ο Απόστολος Βέλλιος έχει πάρει μπρος και δεν... πιάνεται. Ο Έλληνας σέντερ φορ έχει αναγεννηθεί στην Ολλανδία, πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ τουλάχιστον της τελευταίας 15ετίας στην 1st Divisie (11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα), έβαλε και τέταρτο για πρώτη φορά στην καριέρα του, κάνοντας... σμπαράλια την άμυνα της Ντεν Μπος.
Την... Ιθάκη του σε ολλανδικό έδαφος έχει βρει ο Απόστολος Βέλλιος και τα πεπραγμένα του κάθε αγωνιστική «μιλούν» από μόνα τους.

Ο 31χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός μετά τις... περιηγήσεις των τελευταιών ετών, έχει βρει τον παλιό, καλό εαυτό του στην Τσβόλε και την 26η Αγωνιστική της 1st Divisie (δεύτερης κατηγορίας) τα... σπασμένα πλήρωσε η Ντεν Μπος.
Ο υψηλόσωμος πρώην πάικτης της Έβερτον μπήκε «αφηνιασμένος» στο γήπεδο καθώς μέσα σε κάτι λιγότερο από 12 λεπτά έστειλε τρεις φορές τη μπάλα στην αντίπαλη εστία. Αυτό ήταν και το πιο γρήγορο χατ-τρικ που έχει σημειωθεί στην ολλανδική 1st Divisie από όταν ξεκίνησαν να συλλέγονται ακριβή στατιστικά για κάθε αγώνα (2008-09).
Ο «καυτός» όμως Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος βρήκε τέρμα τόσο με λόμπα (με το αριστερό), όσο και με σουτ εκτός περιοχής, δεν σταμάτησε στα 3 και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο έμπειρος επιθετικός σκοράρει 4 φορές σε ένα παιχνίδι στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο με την προηγούμενη κορυφαία του επίδοση να χρονολογείται στις αρχές του 2016 με τη φανέλα του Ηρακλή απέναντι στην Καλλονή για την Super League.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0