Football Talk

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς διορθώνει και ο Μάγκνουσον ετοιμάζεται!

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς διορθώνει και ο Μάγκνουσον ετοιμάζεται!
Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στο Φάληρο, ετοιμάζεται για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με το Γιοβάνοβιτς να διορθώνει και τον Μάγκνουσον να ετοιμάζεται.
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος.

Αυτές τις δύσκολες μέρες για του Έλληνες πολίτες. Μερικές λέξεις για τις ομάδες περισσεύουν, όταν 40 και πλέον συνάνθρωποι μας πήραν το τρένο για να γυρίσουν σπίτι του και δεν έφτασαν ποτέ. Ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το καθήκον μας, γιατί η ζωή προχωράει.

Μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά για να δει τι πρέπει να διορθωθεί, ποια είναι τα λάθη τα οποία υπέπεσε η ομάδα και πως θα διορθωθούν.

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, ήταν κατώτατος των περιστάσεων. Το καλό όμως, μέσα σε όλα τα αρνητικά που είχε η εμφάνιση στο Φάληρο, είναι πως το «τριφύλλι» δεν πλήρωσε τα λάθη του. Τα γράψαμε κιόλας.

Η ομάδα του Σέρβου τεχνικού έχει αρχίσει να αποκτά και πάλι το mentality του πρωταθλητή. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε μια χρόνια. Αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά το κλαμπ, στην εποχή του Γιοβάνοβιτς έχει αναβαθμιστεί. Σαφώς δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά η πρόοδος είναι καταγεγραμμένη και ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχίζει με επιμονή αυτή την προσπάθεια.

Η προσοχή όλων τώρα στρέφεται στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου όπως και όλα τα φετινά παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν το «τριφύλλι» δεν κάνει το 2/2 στα ερχόμενα παιχνίδια με τους Αγρινιώτες την Δευτέρα (6/3) και τον Ατρόμητο στο Περιστερι (12/3), σίγουρα θα μιλάμε για στραβοπάτημα και όλοι θα… βγάλουν νύχια.

Στον Παναθηναϊκό έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και θα παλέψουν εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας των πλέι οφφ.

Από το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) στο Κορωπί ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας, με τον Βέρμπιτς να είναι η μοναδική απουσία. Ο Σβόνιμιρ Σάρλια επρόκειτο να εκτίσει ποινή για κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου, ο Μάγκνουσον θα πάρει θέση και πάλι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0