Football Talk

Βόλος – Λαμία 1-1: Ο Κούτσιας έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους (Video)

Βόλος – Λαμία 1-1: Ο Κούτσιας έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους (Video)

Ο Βόλος υποδέχθηκε την Λαμία στο «Πανθεσσαλικό» για την 24η αγωνιστική της Super League με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Πρεμιέρα για την 24η αγωνιστική της Super League με το ΒόλοςΛαμία να μένει στο 1-1. Σαφώς καλύτερη η Λαμία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Βόλο όμως να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον λυτρωτή Κούτσια. Η Λαμία έσπασε το σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών ενώ ο Βόλος κινδυνεύει να πέσει στην 6η θέση σε περίπτωση που ο Άρης νικήσει εντός έδρας τον Ατρόμητο την Κυριακή (26/02) .

 

1ο ημίχρονο

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής στο 5’. Ο Ασκόφσκι μέσα από την μικρή περιοχή και με τον Κλέιμαν εκτός φάσης κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.


Οι φιλοξενούμενοι μονοπωλούσαν επιθετικά στο παιχνίδι και στο 38ο λεπτό η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Τσιλούλη. Ο σκόρερ εκμεταλλεύεται το λάθος του Βόλου, απέφυγε δύο αντιπάλους λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό συρτό σουτ έκανε το 1-0.    

 

Ο Βόλος δεν κατάφερε να ασκήσει ιδιαίτερη πίεση στην αμυντική τετράδα της Λαμίας με τον Γκαραβέλη να περνάει ένα «ξεκούραστο» 45λεπτο.

2ο ημίχρονο

Η Λαμία συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Σιμόν απείλησε από τα πλάγια, με τον Κλέιμαν όμως να διώχνει σε κόρνερ.

Άσχημη στιγμή στον αγώνα με τον σκόρερ Τσιλούλη να γυρίζει τον αστράγαλο του και να βγαίνει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο 66’.

Η λύτρωση για τον Βόλο ήρθε από τον «φευγάτο» Κούτσια στο 85’. Ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνας της Λαμίας και σκόραρε εξ επαφής. Ίσως το τελευταίο γκολ του Κούτσια επί ελληνικού εδάφους, καθώς όπως όλα δείχνουν θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αμερικής σε λίγες μέρες.

Με 10 τελείωσε τον αγώνα ο Βόλος μετά την δεύτερη κίτρινη του Άλχο στο 90+9.

MVP

Ο μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού, Τσιλούλης με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.

Η φάση του αγώνα

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ασκόφσκι μέσα από την μικρή περιοχή μόλις στο 5ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46’ Τάχατος), Τσοκάνης, Γκάγκι, Ντέλετιτς (77' Καρτάλης), Πιρές (46’ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89' Κάτσε), Κούτσιας.

Λαμία (Λ. Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72’ Σαραμαντάς), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Βέργος (72’ Μεντίνα), Νούνιες.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0