Football Talk

Κλήρωση Europa League: Ξανά στην Ισπανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκάθαρα φαβορί Άρσεναλ και Γιουβέντους

Κλήρωση Europa League: Ξανά στην Ισπανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκάθαρα φαβορί Άρσεναλ και Γιουβέντους
Ανοικτός ο δρόμος για τα φαβορί του Europa League στην φάση των «16» της διοργάνωσης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Μπέτις, την ώρα που η Άρσεναλ θα κοντραριστεί κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Τέλος, ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση και η Γιουβέντους απέναντι στην γερμανική Φράιμπουργκ.
Χωρίς το μεγάλο ζευγάρι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση τη φάσης των «16» του Europa League. Και αυτό γιατί όλα τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης κληρώθηκαν με αντιπάλους που έχουν τον πρώτο λόγο και αν επιβεβαιώσουν τον χαρκτήρα τους τότε θα βρεθούν στην επόμενη φάση, στα προημιτελικά. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την Μπαρτσελόνα θα βρεθεί ξανά στην Ισπανία, αυτή την φορά στο Νότο, στην Ανδαλουσία, για να αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Μπέτις η οποία με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της κάνει βήματα προς τα μπροστά έχοντας προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο με την Ρόμα. Ξεκάθαρο φαβορί είναι και η Άρσεναλ η οποία κληρώθηκε με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θα βρει μπροστά της έναν άλλοτε δικό της παίκτη, τον Έκτορ Μπεγερίν.

Στο χέρι της Γιουβέντους είναι η πρόκριση η οποία θα ταξιδέψει στην Γερμανία όπου θα την περιμένει η Φράιμπουργκ η οποία εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων. Αντίθετα, η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα πρέπει να ιδρώσει κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη όπως έδειξε και στην φάση των ομίλων τερματίζοντας πρώτη πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα παιχνίδια της φάσης των «16» θα διεξαχθούν στις 9 και 16 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Ουνιόν Βερολίνου - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σεβίλλη - Φενέρμπαχτσε
Γιουβέντους - Φράιμπουργκ
Λεβερκούζεν - Φερεντσβάρος
Σπόρτινγκ - Άρσεναλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις
Ρόμα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σαχτάρ - Φέγενορντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0