Football Talk

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χάμες, ο σίγουρος Μπα και το προβάδισμα του Ραμόν

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χάμες, ο σίγουρος Μπα και το προβάδισμα του Ραμόν

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να ετοιμάζει το πλάνο ενδεκάδας περιμένοντας τα ευχάριστα από την κατάσταση του Παπασταθόπουλου.

Δεν αποτελεί μυστικό πως στον Ολυμπιακό όλοι ζουν και αναπνέουν για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Άπαντες θεωρούν πως πρόκειται για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν έως τώρα, αφού σε περίπτωση νίκης θα καταφέρουν να βρεθούν από το -12 προ διμήνου σε απόσταση δύο βαθμών από τον αιώνιο αντίπαλο και θα μπουν για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Σε περίπτωση ήττας δε, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι στόχοι. Το ούτως ή άλλως υψηλό κίνητρο ενισχύεται επίσης από το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν νικήσει την φετινή σεζόν σε ντέρμπι, αλλά και από όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πρώτα από όλα ο Μίτσελ περιμένει να δει από τους παίκτες του μαχητικότητα και συγκέντρωση ανάλογη της περίστασης, με έμφαση στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος ακούει στο όνομα Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο ηγέτης της άμυνας των Πειραιωτών έφυγε με ενοχλήσεις από τη Λαμία και παρά τις πολύωρες καθημερινές θεραπείες στον Ρέντη κανείς δε μπορεί αυτή τη στιγμή να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου. Φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του στην ενδεκάδα φαίνεται πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή και αυτό γιατί είναι τέτοια η κρισιμότητα του αγώνα που ο Μίτσελ θέλει όσοι αγωνιστούν να βρίσκονται στο 100%.

Πέρα από τον Πασχαλάκη οι μόνοι σίγουροι της τετράδας είναι οι Ροντινέι και Μπα. Αν δεν προλάβει ο Παπασταθόπουλος τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ντόη, ενώ υπενθυμίζεται πως εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκεται και Ρέτσος. Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει για τρίτο σερί ματς τον Ραμόν, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεγράψει κανείς τον Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Χουάνγκ και Εμβιλά, έχοντας μπροστά τους τον Χάμες που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στα εξτρέμ ο Κανός φαίνεται πως έχει καπαρωμένη θέση στο αρχικό σχήμα, στο άλλο άκρο φαβορί είναι ο Μπιέλ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπακαμπού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0