Football Talk

Ευχάριστα νέα για Νταντσένκο, τον στήριξε πολύ η ΑΕΚ!

Ευχάριστα νέα για Νταντσένκο, τον στήριξε πολύ η ΑΕΚ!

Ευχάριστα είναι τα νέα που έκαναν την εμφάνισή τους αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Όλεγκ Νταντσέσνκο, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ήδη καλύτερα και να έχει στηριχθεί εξαιρετικά και από την ΑΕΚ.

Ανέλπιστα καλά είναι τα νέα για την κατάσταση του Όλεγκ Νταντσέσνκο καθώς ο Ουκρανός αθλητής που ανήκει στην ΑΕΚ έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Είναι γνωστό από χθες, Νταντσέσνκο υπεβλήθη σε έναν ειδικό καυτηριασμό στην καρδιά ο οποίος έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε και οδήγησε στην τριπλή ανακοπή πριν από περίπου δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια προπόνησης. Ακολούθως, του τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς από τους γιατρούς. Μάλιστα, οι γιατρού στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν καθημερινά εικόνα για τη λειτουργία της καρδιάς του στην Ουκρανία!

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Ιατρικό Κέντρο που νοσηλεύονταν ο Ουκρανός, αναφέρεται πως την Δευτέρα εμφυτεύθηκε μικροσκοπικός καταγραφέας ρυθμού κάτω από το δέρμα που επιτρέπει την μακρόχρονη (3 έτη) συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

Μετά από επικοινωνία της Ιατρικής Ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ (Παντελής Νικολάου και Χάρης Λάλος) με τους Ουκρανούς και Τούρκους συναδέλφους και εκτίμηση των ιατρκών δεδομένων αποφασίσθηκε η μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να προσφερθεί η πλέον εξειδικευμένη αντιμετώπιση. Η μεταφορά επετεύχθη με ασφάλεια το Σάββατο βράδυ μέσω ιδιωτικής πτήσης με επανδρωμένη κινητή μονάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0