Football Talk

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 : Ο Ροτάριου διατηρεί ελπίδες 6άδας

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 : Ο Ροτάριου διατηρεί ελπίδες 6άδας

Ο Ατρόμητος επικράτησε κόντρα στο Λεβαδειακό στο Περιστέρι ( 20/2) με 1-0 σε έναν αγώνα με κυρίαρχους τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη που έκανε το ντεμπούτο του με τους Βοιωτούς.

Μια εύκολη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό σημείωσε ο Ατρόμητος καθώς επικράτησε με 1-0 (20/02) και ολοκλήρωσε με νίκη την 23η αγωνστική της Super League. Ο Ροτάριου πέτυχε το «χρυσό» γκολ και έδωσε ελπίδα στους Περιστεριώτες, ως προς την είσοδό τους στα play-offs της Super League.

1ο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν εμφανώς ανώτερος με περισσότερες ευκαιρίες, οι οποίες όμως έμειναν ως επι το πλείστον ανεκμετάλλευτες από την ομάδα του Περιστερίου. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33’ με τον Ροτάριου ο οποίος εκτέλεσε μια πολύ ωραία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 4ο γκολ με την ομάδα του. Στο 38’ πολύ καλή ευκαιρία να διευρύνει το σκορ ο Ατρόμητος, ωστόσο ο Ρομπάιγ ήταν εκτεθειμένος και η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι δυσχέρειες για τον Λεβαδειακό δεν σταματούσαν καθώς  στο 58’ δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Μάριο Βήχο, ύστερα από πολύ σκληρό μαρκάρισμα και οι Βοιωτοί έμειναν με 10 παίκτες. Στο 77’ ο Ατρόμητος είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ με τον Καμαρά ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ ύστερα από πάσα του Κιάρτασον, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκροφ. Οι χαμένες ευκαιρίες συνέχιζαν για τους γηπεδούχους καθώς στο 83’ ο Ακιμπού Καμαρά έκανε το σουτ προς την αντίπαλη εστία αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ούγγρου γκολκίπερ.

Ενδεικτικό της αρνητικής εμφάνισης του Λεβαδειακού είναι το ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει ούτε μια τελική στο αντίπαλο τέρμα, ενω κατά το πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει περιορίστηκαν στη μία.

Ο MVP
Προφανώς ο Ροτάριου, αφού το δικό του γκολ κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης.

Η φάση του αγώνα
Η αποβολή του Βήχου στο 58', που ουσιαστικά στέρησε από τον Λεβαδειακό την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (76' Οικονομίδης), Έντερ, Ροτάριου, Αγκιμπού, Ρομπάιγ (61' Τζοβάρας), Τζαβίδας (50' Κιάρτανσον).

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Τσάπρας, Παζ, Παναγιώτου (46' Βήχος), Μεχία (46' Σκβάρκα, 61' Λιάγκας), Νίκας, Νταμπό, Γιαννιώτας (72' Σαχπεκίδης), Βρακάς (80' Σακό), Γερεμέγεφ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0