Football Talk

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Δοκίμασα κάτι νέο στην τακτική και ήταν απαίσιο!» (video)

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Δοκίμασα κάτι νέο στην τακτική και ήταν απαίσιο!» (video)

Παρά το σπουδαίο «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με 3-1 (15/02), ο Ισπανός τεχνικός άσκησε σκληρή κριτική στον… εαυτό του για τις τακτικές που επέλεξε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνέχισαν την καλή τους παράδοση στην έδρα της Άρσεναλ και στο χθεσινό (15/02) ντέρμπι κορυφής επικράτησαν με 3-1 και έφυγαν με το τρίποντο από το Λονδίνο. Σκόρερ για την Σίτι ήταν οι Ντε Μπρόινε 24’, Γκρίλις 72’ και Χάαλαντ 82’ ενώ για την Άρσεναλ ισοφάρισε προσωρινά ο Σάκα με πέναλτι στο 42ο λεπτό.

Παρά την ικανοποίηση που υπήρχε στις τάξεις των «σίτιζενς» για την σπουδαία αυτή νίκη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ τόνισε πως ο κύριος υπεύθυνος της εικόνας αυτής ήταν ο ίδιος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τι είναι αυτό που με εκνεύρισε στο πρώτο ημίχρονο; Οι τακτικές μου. Γιατί δοκίμασα κάτι καινούριο και ήταν απαίσιο. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με τον δικό μας τρόπο. Δυσκολευθήκαμε πολύ στο να ελέγξουμε το παιχνίδι στην αρχή, για αυτό υποφέραμε και η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα 45'. Αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που ξέρουμε». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0