Football Talk

Η αγωνιστική που… δεν έγινε: Το βασικότερο συμπέρασμα της 22ης στροφής, με κερδισμένη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η αγωνιστική που… δεν έγινε: Το βασικότερο συμπέρασμα της 22ης στροφής, με κερδισμένη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συνηθίζουμε μετά από κάθε αγωνιστική της Premier League να κρατάμε και να αναλύουμε τα βασικότερα συμπεράσματα που προέκυψαν. Η 22η στροφή του πρωταθλήματος όμως, ήταν ιδιαίτερη! Η Άρσεναλ ηττήθηκε από την Έβερτον, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα του Big-6 (μαζί με τους Spurs), που κέρδισε!

Αν κάποιος μας έλεγε πριν το ξεκίνημα της 22ης αγωνιστικής της Premier League πως θα λάβει χώρα ό,τι εν τέλει είδαμε να γίνεται πράξη μπροστά στα μάτια μας, δεν θα τον πιστεύαμε. Είναι δεδομένο.

Αν μας έλεγε πως η Άρσεναλ θα ηττηθεί από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο ντεμπούτο του Σον Ντάις, πως η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει ξανά από την Τότεναμ και δεν θα σκοράρει στο Βόρειο Λονδίνο για 5η σερί φορά, πως η Λίβερπουλ θα νιώθει τυχερή που δέχθηκε μόνο τρία γκολ από τη Γουλβς, πως η Τσέλσι δεν θα επικρατήσει της Φούλαμ στο ντεμπούτο του Έντσο Φερνάντες και πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η μοναδική χαρούμενη του Σαββατοκύριακου, θα τον βγάζαμε τρελό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.england365.com

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0