Football Talk

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-4: «Ξέσπασε» με σόου του Κομάν (video)

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-4: «Ξέσπασε» με σόου του Κομάν (video)
Εμφατική επιστροφή στις νίκες για την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, αφού «συνέτριψε» εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ (05/02, 4-2) με τον Κομάν να... οργιάζει!
Η Μπάγερν επικράτησε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 4-2 για τη 19η αγωνιστική της Bundesliga και ανέκτησε την κορυφή της βαθμολογίας που είχε χάσει το Σάββατο (4/2) από την Ουνιόν Βερολίνου.


Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί και σημείωσαν τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κομάν

Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με άψογο βολέ. Στο 19', ήταν η σειρά του Τόμας Μίλερ να σκοράρει και να αυξήσει το δείκτη του σκορ με το πρώτο τέρμα του στο πρωτάθλημα απ' τον Σεπτέμβριο.

Οι "λύκοι" αντέδρασαν και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Ο Γιαν Ζόμερ απέτρεψε τη γρήγορη απάντηση, αλλά δεν τα κατάφερε στο 44', όταν ο Γιάκουμπ Καμίνσκι που πέρασε αλλαγή στο 30' έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, η αποβολή του Κίμιχ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες και οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και "βομβάρδισαν" με τελικές την εστία του Ζόμερ. Το επόμενο γκολ όμως ήταν για την Μπάγερν, που με σόλο του Τζαμάλ Μουσιάλα στο 73' «κλείδωσαν» τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ματίας Σβάνμπεργκ.


www.bnsportsgr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0