Football Talk

Έβερτον – Άρσεναλ 1-0: Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, στο ντεμπούτο του Ντάις! (video)

Έβερτον – Άρσεναλ 1-0: Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, στο ντεμπούτο του Ντάις! (video)

Υπάρχει σφυγμός τελικά στον πλανήτη που λέγεται… Έβερτον. Στο ντεμπούτο του Σον Ντάις, τα «ζαχαρωτά» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στην φετινή σεζόν και πανηγύρισαν μία πανάξια νίκη απέναντι στην Άρσεναλ (1-0), που ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος.

Πολύ μεγάλη νίκη για την Έβερτον στο δεύτερο ματς της 22ης αγωνιστικής της Premier League, με τα «ζαχαρωτά» να επικρατούν με 1-0 της Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ, στο ντεμπούτο του Σον Ντάις.

Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι, τεράστια εμφάνιση από τον Ντουκουρέ και τον Ονανά, το νικητήριο γκολ ανήκει στον Ταρκόφσκι, του οποίου όλα τα τέρματα στην Premier League (8), έχουν επιτευχθεί με τον Ντάις ως προπονητή.

Οι Λονδρέζοι έπρεπε να βελτιώσουν την εικόνα τους, επιχείρησαν ν' ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και να μεταφέρουν με μεγαλύτερη σβελτάδα τη μπάλα κοντά στα αντίπαλα καρέ στο δεύτερο μέρος, όμως και πάλι δεν είχαν τους χώρους που ήλπιζαν ότι θα έβρισκαν. Από στατική φάση στο 60' μάζεψαν την μπάλα από τα δίχτυα τους όταν ο Έντεγκααρντ δεν σταμάτησε τον Ταρκόφσκι κι εκείνος με κεφαλιά δίχως καν να χρειαστεί να σηκωθεί πολύ από το έδαφος, έγραψε το 1-0 για την Έβερτον.

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε κρατήσει μέχρι εκείνο το σημείο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στον πάγκο και έριξε τους Ζορζίνιο και Τροσάρ στο ματς μερικά δευτερόλεπτα πριν από το γκολ των γηπεδούχων. Ο Ισπανός τεχνικός των πρωτοπόρων έβλεπε ότι δεν είχε η ομάδα του την ενέργεια που θα έπρεπε επιθετικά, έβγαλε και τον Έντεγκααρντ για να βάλει τον ενθουσιώδη νεαρό, Φάμπιο Βιέιρα, αλλά ο Πίκφορντ δεν διέτρεξε σοβαρούς κινδύνους στην εστία του και η Έβερτον πήρε όλους τους βαθμούς για να ξεκινήσει ιδανικά η θητεία του Ντάις! 

Έβερτον (Σον Ντάις): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ιγουόμπι, Γκέιγ, Ονανά, ΜακΝίλ, Ντουκουρέ, Κάλβερτ-Λιούιν (62' Μοπέ)

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (85' Τομιγιάσου), Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Παρτέι (59' Ζορζίνιο),Τζάκα, Όντεγκααρντ (77' Βιέιρα), Σάκα, Ενκέτια, Μαρτινέλι (59' Τροσάρ)

www.bnsports.g

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0