Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 2-0: Ασένσιο και Βινίσιους... καθάρισαν και η «Βασίλισσα» ξανά στο -5 από τη Μπαρτσελόνα! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 2-0: Ασένσιο και Βινίσιους... καθάρισαν και η «Βασίλισσα» ξανά στο -5 από τη Μπαρτσελόνα! (video)

Δυο γκολ στην αρχή του δεύτερου μέρους από Ασένσιο και Βινίσιους ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Βαλένθια να μένει μάλιστα και με παίκτη λιγότερο στο τέλος. Στους πέντε βαθμούς και πάλι η διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Εύκολο βράδυ είχε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Βαλένθια στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στην εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 17η αγωνιστική της La Liga. Η "Βασίλισσα" δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τις "νυχτερίδες", επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ασένσιο και Βινίσιους στην αρχή του δεύτερου μέρους και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα στους πέντε βαθμούς.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Ο Μαμανταρσβίλι απέκρουσε το τετ-α-τετ του Ασένσιο στο 3ο λεπτό, ενώ η επόμενη καλή στιγμή για τους «μερένχες» ήταν στο 19’, όταν το σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από την περιοχή, έπειτα από τακουνάκι του Μπενζεμά, κόντραρε πάνω σε σώματα και απομακρύνθηκε.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Ρούντιγκερ ύστερα από κόρνερ του Μόντριτς, ωστόσο αυτό τελικά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπενζεμά στον Μούσα στην ίδια φάση.

Οι παίκτες του Αντσελότι, όμως, μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 52' ο Ασένσιο εξαπέλυσε έναν... κεραυνό με το αριστερό εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα, μόλις τρία λεπτά αργότερα (55') η Ρεάλ σημείωσε και δεύτερο τέρμα, με τον Βινίσιους να φεύγει από τα αριστερά και να πλασάρει σωστά τον Μαμανταρσβίλι για το 2-0, εξασφαλίζοντας κάπως έτσι τους τρείς βαθμούς.

Η Βαλένθια από εκεί και έπειτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 72ο λεπτό, καθώς ο Γκάμπριελ Παουλίστα πήγε άτσαλα πάνω στον Βινίσιους, κλωτσώντας τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων στο καλάμι, με αποτέλεσμα να δεχθεί απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο (36' Καρβαχάλ), Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Μόντριτς (66' Βαλβέρδε), Κρόος (67' Τσουαμενί), Θεμπάγιος, Ασένσιο, Μπενζεμά (60' Ροντρίγκο), Βινίσιους

Βαλένθια (Βόρο): Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέρ, Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Μούσα (75' Κομέρ), Αλμέιδα (70' Μορίμπα), Καστιγέχο (59' Αντρέ), Καβάνι (75' Φραν), Λίνο (70' Λάτο)

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0