Football Talk

Ολυμπιακός: Κοντά σε Μπιτίκι και Γκουστάβο Ενρίκε – Έξι παίκτες στην πόρτα της εξόδου

Ολυμπιακός: Κοντά σε Μπιτίκι και Γκουστάβο Ενρίκε – Έξι παίκτες στην πόρτα της εξόδου

«Κοσμογονία» στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Την ώρα που ο Σέρχι Κανός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του από την Μπρέντφορντ στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κινούνται σε όλα τα μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ τους, αλλά και για την αποσυμφόρηση από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, στον Πειραιά ετοιμάζεται να μετακομίσει και ο 26χρονος εξτρέμ Ζίμερ Μπιτίκι. Ο γεννημένος στο Βέλγιο και διεθνής με το Κόσοβο άσος αγωνίζεται στην τουρκική Κόνιασπορ από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, γεγονός που διευκολύνει την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Παράλληλα, η συγκεκριμένη περίπτωση συνδέεται και με αυτή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα τα ερυθρόλευκα προβάρει και ο 30χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, Γκουστάβο Ενρίκε ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φενέρμπαχτσε από την Φλάμένγκο και δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων ο Βατσλίκ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να υπογράψει στην Χάντερσφιλντ, ενώ ο Άβιλα θα συνεχίσει στην Λουντογκόρετς από την Βουλγαρία. Ο δανεισμός του Ντε Λα Φουέντε από την Μαρσέιγ θα διακοπεί και ο  Αμερικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλ, ενώ ο Χουάνγκ Ουί Τζο θα μετακομίσει στο MLSγια λογαριασμό της Σικάγο. Παράλληλα, παρελθόν  αναμένεται να αποτελέσει και ο Αγκιμπού Καμαρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0