Football Talk

Μάγκνουσον: «Το να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν σωστή επιλογή»

Μάγκνουσον: «Το να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν σωστή επιλογή»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της Ρωσίας σχετικά με το παρελθόν του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο ρωσικό «Championat», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» αλλά και τους λόγους που αναγκάστηκε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα ο Μάγκνουσον δήλωσε:

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και απολαμβάνω πραγματικά τον χρόνο μου εδώ. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ δελεαστική περίπτωση. Το να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν σίγουρα μία σωστή επιλογή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σοβαρό στάτους και μου άρεσε το πλάνο τους. Άκουσα πολλά καλά λόγια για τους οπαδούς και την πόλη. Νομίζω ότι όλο αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μετάβασή μου».

Γιατί δεν ανανέωσες το συμβόλαιό σου με την ΤΣΣΚΑ;

«Ήταν αποκλειστικά απόφαση της ΤΣΣΚΑ. Δεν έλαβα πρόταση μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Με θυμήθηκαν πολλές εβδομάδες αργότερα, όταν ήμουν ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό. Η προσφορά από την ΤΣΣΚΑ ήρθε πολύ αργά, και τότε είχα ήδη αποφασίσει ότι θα μείνω στην Ελλάδα. Επιπλέον, απογοητεύτηκα με την προσφορά του συλλόγου, στον οποίο πέρασα τέσσερα χρόνια».

Θα μετακομίζατε σε άλλο σύλλογο της Ρωσικής Λίγκας τώρα;

«Ας πούμε ότι ο σημερινός μου σύλλογος δεν ήθελε να με κρατήσει - φυσικά, θα ήμουν έτοιμος να σκεφτώ μια τέτοια επιλογή. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και όλα πάνε καλά, οπότε δεν σκέφτομαι τίποτα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0