Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Στο «θρίλερ» των Ιωαννίνων, ο Γιαννιώτης αρνήθηκε να χάσει!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Στο «θρίλερ» των Ιωαννίνων, ο Γιαννιώτης αρνήθηκε να χάσει!

Σε ένα απίστευτο ματς στα Γιάννενα, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο, οι γηπεδούχοι έκαναν ακριβώς ό,τι έπρεπε για να… μην κερδίσουν. Προηγήθηκαν, δεν διατήρησαν για ακόμη μία αγωνιστική το «μηδέν», ισοφαρίστηκαν από τον Τζοβάρα και είχαν την δυνατότητα να πάρουν το ματς στο 90’. Εκεί που ο Γιαννιώτης νίκησε τον Νίνη από τα «11» βήματα και κράτησε το 1-1 για τους Περιστεριώτες!

Σε ένα πλήρως ισορροπημένο ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, το μόνο που απέμενε να δούμε είναι αν θα είχαμε νικητή. Και αυτό δεν ήταν απλή υπόθεση, με τους γηπεδούχους να βάζουν τα χέρια τους και να… βγάζουν τα μάτια τους για ακόμη μία φορά.

Προηγήθηκαν, ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και ένα τέταρτο πριν το φινάλε, αλλά δεν διατήρησαν και πάλι το «μηδέν», με συνέπεια να μείνουν στο 1-1 με τους Περιστεριώτες. Απίθανο το φινάλε, τρομερός ο Γιαννιώτης, που απέκρουσε και πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις!

1ο ημίχρονο

Εμφανώς καλύτερος ήταν ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Στάικου να μπαίνει πιο αποφασισμένη στην αναμέτρηση και να αναζητά το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα. Πίεσε, κέρδισε στατικές φάσεις, δεν απειλήθηκε από τους παίκτες του Κόλμαν και εν τέλει δικαιώθηκε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Ο εξαιρετικός Πήλιος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε τη μπάλα, ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει Γιαννιώτη και Χατζηισαία, αλλά ο Μπάλαν το έκανε, με τους Ηπειρώτες να προηγούνται και να δείχνουν πως χρειάζονται ακόμη ένα γκολ για να κεφαλαιοποιήσουν την υπεροχή τους και να πετύχουν τον στόχο τους.

2ο ημίχρονο

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε αποφασισμένος να ισοφαρίσει. Απείλησε με τον Κούεν στο 52’, έφτασε κοντά στο γκολ και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, αλλά ο Κρις Κόλμαν βρήκε λύση από τον πάγκο.

Ο Τζοβάρας που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 66', έκανε το 1-1 με απίθανο γκολ στο 77' και όλα έδειχναν πως αυτό θα αποδειχθεί και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Ποιος όμως μπορούσε να φανταστεί αυτά που ακολούθησαν στη συνέχεια; Ο ΠΑΣ πίεσε αφόρητα, βρήκε τεράστια ευκαιρία με τον Μορέιρα στο 82’ και οκτώ λεπτά μετά, ο Τζίμας ανατράπηκε από τον Χατζηισαία, με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι.

Ο Νίνης ανέλαβε την εκτέλεση, ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε και το τελικό 1-1 οφείλεται σε τεράστιο βαθμό σε αυτόν!

Ο MVP

Αδιαμφισβήτητα ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Συγκλονιστικός και καθοριστικός στο τέλος, με το πέναλτι που απέκρουσε να είναι και ο βασικός λόγος που ο Ατρόμητος έφυγε αλώβητος από τα Γιάννενα.

Η φάση του αγώνα

Προφανώς, αυτή του 90ου λεπτού, με τον Νίνη να βρίσκεται απέναντι από τον Γιαννιώτη και να αστοχεί. Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (63’ Λιάσος), Ριένστρα (83’ Νίνης), Παμλίδης (72΄ Τζίμας), Μορέιρα, Μπάλαν

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58΄ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον (58΄ Κούεν), Κιάρτανσον (58’ Κιάρτανσον)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0