Football Talk

Βαλένθια - Μπιλπάο 1-3: «Άλωσε» το Μεστάγια και έκλεισε θέση στα ημιτελικά το σύνολο του Βαλβέρδε! (video)

Βαλένθια - Μπιλπάο 1-3: «Άλωσε» το Μεστάγια και έκλεισε θέση στα ημιτελικά το σύνολο του Βαλβέρδε! (video)
Αλώβητη, με 4 διαφορετικούς σκόρερ (αυτογκόλ) και με εμφατικό τρόπο πέρασε η Μπιλμπάο από την έδρα της Βαλένθια (3-1) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
Μεγάλη βραδιά για τους Βάσκους, οι οποίοι αν και δοκιμάζονταν στην έδρα της Βαλένθια, έκαμψαν την αντίσταση της αρμάδας του Γκατούζο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Copa Del Rey. Πλέον, θα περιμένουν την κλήρωση στις 30 Ιανουαρίου για να μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στους «4» του θεσμού.

Μπορεί το πρώτο ημίωρο να πέρασε χωρίς να... τινάχθηκαν τα δίχτυα παρόλα αυτά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου τα γκολ έπεσαν «βροχή».

Αρχικά ο Μουνιαΐν άνοιξε το σκορ για την Μπιλμπάο στο 35ο λεπτό, με τον Ντε Μάρκος στο 43’ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας για το 1-1. Αμέσως μετά, (45’) ο Γουίλιαμς έκανε το 2-1 για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο δεύτερο μέρος οι «νυχτερίδες« είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως και την ουσία, πέφτωντας πάνω σε μία συγκροτημένη άμυνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ισχυροποίησαν το προβάδισμά τους στο 74', με τον Βέσγκα που έγραψε το τελικό 1-3.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0