Football Talk

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Κλέινχεϊσλερ και Μάγκνουσον!

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Κλέινχεϊσλερ και Μάγκνουσον!
Επιστροφή στις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό με τους Μάγκνουσον και Κλέινχεϊσλερ να… πατάνε χορτάρι και τον Πούγγουρα να κάνει αποφόρτιση.
Συνεχίζει την προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είναι… υποχρεωμένοι να ανατρέψουν την άσχημη εικόνα τους και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/1) στη Λεωφόρο.

Το πρωί της Τρίτης (24/1) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Κλέινχεϊσλερ να προπονείται κανονικά με την ομάδα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση και ήταν «παρών» στο προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης. Σε ρυθμούς όμως ξεκινάει να μπαίνει και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του κυπέλλου, αλλά για τις ερχόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Ισλανδός στόπερ, πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική προπόνηση μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ακολούθησε αποφόρτιση, ενώ η υπόλοιπη ομάδα έκανε προθέρμανση, συνέχισε με rondo και τακτική, ολοκληρώνοντας με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0