Football Talk

Βαλένθια - Αλμερία 2-2: Έ«Χ»ασαν και οι δύο (video)

Βαλένθια - Αλμερία 2-2: Έ«Χ»ασαν και οι δύο (video)
Βαλένθια και Αλμερία έμειναν ισόπαλες 2-2 στο «Μεστάγια», ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμιά τους μιας και τους κράτησε στις τελευταίες θέσεις της La Liga.
Σε ένα πλούσιο σε θέαμα και γκολ αγώνα Βαλένθια και Αλμερία έμειναν ισόπαλες 2-2 και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της La Liga.

Η Βαλένθια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Τζάστιν Κλάιβερτ στο 48’. Ο Ολλανδός άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αντρέ Αλμέιδα.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Ρομπερτόνε εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Τσούμι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Οι «νυχτερίδες» στη συνέχεια πήραν εκ νέου προβάδισμα στο ματς στο 65' με τον Γκαγιά να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Μαρτίνεζ και να γράφει το 2-1, ωστόσο η Αλμερία κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι στο 75' με τον Πορτίγιο για το τελικό 2-2.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βαλένθια (Γκατούζο): Μαμαρντασβίλι – Γκαμπριέλ, Εζκατσάρ, Φουλκιέ, Γκαγιά – Μούσα, Αλμέϊδα, Λάτο, Κλούιβερτ – Λίνο, Καβάνι

Αλμερία (Ρούμπι): Μαρτίνεζ – Τσούμι, Έλι, Ακιέμε, Μέντες – Μελέρο, Κόστα, Ρομπερτόνε – Μπαπτιστάο, Ραμαζάνι, Τουρέ

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0