Football Talk

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1: «Μπλόκο» στο Περιστέρι και το… δώρο του ΠΑΟΚ στα σκουπίδια!

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1: «Μπλόκο» στο Περιστέρι και το… δώρο του ΠΑΟΚ στα σκουπίδια!

«Στάση» στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό, με τον Ατρόμητο να μην επιτρέπει στους «ερυθρολεύκους» να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο. Προηγήθηκαν με τον Μπακαμπού, αλλά ο Γιαννιώτης ήταν σε εξαιρετική μέρα, με τον Φρίτζονσον να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 64’.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να γνώριζε το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού και την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που η ΑΕΚ είχε κάνει νίκη με ανατροπή απέναντι στον Ιωνικό, όμως ο ίδιος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι.

Προσπάθησε, πάλεψε, προηγήθηκε, αλλά ο Ατρόμητος και ο εξαιρετικός Ανδρέας Γιαννιώτης διατήρησαν την ισοπαλία, με το τελικό 1-1 να αναπτερώνει τις ελπίδες των γηπεδούχων για την εξάδα και να σταματά το νικηφόρο σερί των φιλοξενούμενων.

1ο  ημίχρονο

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο έλαβε χώρα στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να απειλεί πρώτος στο 13ο λεπτό, σε μία απίθανη «διπλή» φάση. Αρχικά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο την προβολή του Στρούγγη και στη συνέχεια, ο Ρομπάιγ βγήκε τετ-α-τετ με τον Έλληνα πορτιέρε αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Δέκα λεπτά μετά, ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού να απαντήσει, με τον Μπιέλ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ η σημαντικότερη στιγμή των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο μέρος, πραγματοποιήθηκε στο 42’, όταν ο Ροντινέι επιχείρησε σέντρα – σουτ, αυτή βρήκε στον Χατζηισαία, αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε εξαιρετικά.

2ο ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μίτσελ προέβη στην αλλαγή που του είχε δώσει τη νίκη απέναντι στον Άρη. Έβαλε στο γήπεδο τον Μασούρα, αντί του Φορτούνη, η ομάδα του απείλησε στο 52’ με τον Χάμες, αλλά η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ δύο λεπτά μετά.

Ο Μπιέλ βρήκε τον Μπακαμπού και αυτός με τρομερά δυνατό τελείωμα νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Ωστόσο, η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν παρέδωσε τα «όπλα» και αφού προειδοποίησε με τη συμπλήρωση μίας ώρας, κατόρθωσε να βρει την ισοφάριση. Αρχικά, ο Χατζησάιας έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ντε Μποκ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά στο 64’, η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

Ο Ρομπάιγ βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Φριτζόνσον και αυτός ολοκλήρωσε ιδανικά την προσπάθεια, νικώντας τον Πασχαλάκη, που βγήκε αλλά δεν πρόλαβε να έχει αντίδραση.

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε, αλλά ο Ατρόμητος το διαχειρίστηκε εξαιρετικά, με τον Γιαννιώτη να κρατά το 1-1 στην φοβερή προσπάθεια του Χάμες στο 91ο λεπτό!

Ο MVP

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Είχε εξαιρετικές αντιδράσεις όταν χρειάστηκε, με τις στιγμές του 52ου ου του 91ου λεπτού να ξεχωρίζουν.

Η Φάση του αγώνα:

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, αυτή του 91ου λεπτού. Υπέροχη ατομική προσπάθεια του Χάμες, αλλά στάση… Γιαννιώτης για μία ακόμη φορά στην 19η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαργκ (76’ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριντζόνσον (81’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (87’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82’ Κιάρτανσον)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Ροντινέι (84’ Βρουσάι), Εμβιλά, Χουάνγκ (69’ Ροντρίγκες), Μπιέλ (84’ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Μπακαμπού (54’ Ελ Αραμπί)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0