Football Talk

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Το μη (Χ)είρον βέλτιστον!

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Το μη (Χ)είρον βέλτιστον!

Λεβαδειακός και Λαμία φάνηκε να συμβιβάζονται στην ιδέα της ισοπαλίας και χωρίς να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη Βοιωτία (0-0). Καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια οι γηπεδούχοι, που είχαν και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Λαμία για τη 19η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με κύριο μέλημα να κρατήσουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν και το κατάφεραν, σε ένα ματς που είχε λιγοστές ευκαιρίες. 

Χάρις σε αυτό το βαθμό, αμφότερες αύξησαν τη διαφορά τους από τον τελευταίο Ιωνικό, ο οποίος ηττήθηκε νωρίτερα από την ΑΕΚ. Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 13 και είναι στο +5 από την τελευταία θέση, ενώ η Λαμία τους 12. 

1ο ημίχρονο

Ο Λεβαδειακός ήταν πολύ πιο ορεξάτος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Η Λαμία από την άλλη με μία πιο επιφυλακτική προσέγγιση, δεν φάνηκε διατεθειμένη να πάρει ρίσκα και περιορίστηκε αρκετά.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 27’, με τον Τορό των γηπεδούχων να σουτάρει από μακρινή απόσταση και να κερδίζει κόρνερ. Λίγο αργότερα, στο 32’, η Λαμία προσπάθησε να προηγηθεί μετά από αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς ήταν εντελώς άστοχο.

Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες μέσα σε ένα δίλεπτο. Αρχικά στο 35’ ο Βινίσιους με κεφαλιά ανάγκασε τον Σαράνοφ να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 37’ ο Δούμτσιος παρότι βρέθηκε σε θέση βολής έστειλε την μπάλα άουτ.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο. Οι δύο ομάδες περισσότερο ήθελαν να διαφυλάξουν το «μηδέν» στην άμυνα, παρά να ρισκάρουν. Έτσι για σχεδόν 15 λεπτά δεν είχε συμβεί κάτι αξιοσημείωτο, έως το 61’ που η Λαμία απείλησε τον Στογιάνοβιτς με μία κεφαλιά του Τσιλούλη, η οποία ωστόσο κατέληξε άουτ.

Ο Λεβαδειακός «απάντησε» άμεσα στις ευκαιρίες και μάλιστα είχε δοκάρι στην καλύτερη φάση του στο παιχνίδι. Ο Λούα Λούα, στο 66’, βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με ένα δυνατό σουτ, ανάγκασε τον Σαράνοφ να κάνει σωτήρια επέμβαση, με την μπάλα να χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι για να φύγει κόρνερ!

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού, αφού στα τελευταία 25 λεπτά που ακολούθησαν, οι δύο ομάδες φάνηκε πως δεν ήθελαν να ρισκάρουν και περιόρισαν ακόμα περισσότερο τις ενέργειές τους.

MVP

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ, με τις τέσσερις επεμβάσεις του ήταν καθοριστικός ώστε να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του.

Η φάση του αγώνα

Η επέμβαση του Σαράνοφ και το δοκάρι που σταμάτησαν την προσπάθεια του Λούα Λούα στο 66’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γ. Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Βινίσιους, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Μεχία (56' Νταμπό), Νίκας, Βράκας, Μουτίνιο, Τορό (60' Λούα Λούα), Δούμτσιος.

Λαμία (Σ. Παντελίδης): Σαράνοβ, Σελιμάι, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες (77' Τζανδάρης), Τσιλούλης (84' Μαρτίνες), Βέργος (65' Μανούσος), Ρόμανιτς (84' Ντε Βινσέντι).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0