Football Talk

To 24% των γκολ της Super League στο 90'+ «ανήκει» στον Παναθηναϊκό! (video)

To 24% των γκολ της Super League στο 90'+ «ανήκει» στον Παναθηναϊκό! (video)
Ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» στο... τέλος, περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Super League.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ξανά. Εκεί που έμοιαζε βέβαιο πως θα αφήσει δύο βαθμούς στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στο 90+5'.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοιάζει να έχει αποκτήσει το «know how» τέτοιων καταστάσεων. Το έκανε κόντρα στον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ και τώρα, τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μόνο αυτά τα τέσσερα γκολ, μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, του έχουν αποφέρει οκτώ βαθμούς.



Η «ανάγνωση» είναι, σαφώς, υποκειμενική. Άλλοι θα θεωρήσουν πως πρόκειται για τύχη, άλλοι για μαχητική «ψυχή». Και οι δύο «αναγνώσεις», όμως, δεν μπορούν να παραβλέψουν το γεγονός, πως από τα 21 γκολ της Super League στο 90+, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει τα πέντε, δηλαδή το 24%! 

Αμέσως μετά ακολουθούν ο Άρης, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, αλλά και οι άμεσοι «διώκτες» του με δύο γκολ έκαστος. Σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ωστόσο, τα γκολ μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας δεν τους έχουν «αποφέρει» βαθμούς, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που με τα γκολ του Νάρεϊ κόντρα στον Ατρόμητο και του Ολιβέιρα απέναντι στην Τρίπολη, έβαλε τέσσερις βαθμούς στο «σακούλι» του.



Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0