Football Talk

Μέσι: Στο κόλπο και η Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του - Δίνει σχεδόν τα διπλάσια απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!

Μέσι: Στο κόλπο και η Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του - Δίνει σχεδόν τα διπλάσια απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!

Ακόμα μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι και σύμφωνα με τη MARCA, του προσφέρει χρυσό συμβόλαιο με 345 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, με την Παρί Σεν Ζερμέν

Κάπως έτσι, όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Παρίσι, τόσο «φουντώνουν» και πληθαίνουν οι φήμες για ενδιαφέρον των Σαουδάραβων για τον MVP και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του φετινού Μουντιάλ.

Σύμφωνα μάλιστα με τη MARCA μετά την Αλ Χιλάλ, που είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μέσι 280 εκατ. ευρώ, υποψήφια στο παιχνίδι απόκτησής του μπήκε και η Αλ Ιτιχάντ.

Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Αργεντινό στη χώρα της Μέσης Ανατολής με τις απολαβές να είναι «εξωφρενικές», αφού η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει χρυσό συμβόλαιο αξίας 345.000.000 ευρώ ετησίως. Σχεδόν τα διπλάσια απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (200 εκατ. ευρώ ετησίως).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ  είναι τιμωρημένες από τη FIFA, λόγω "παρατυπιών" και δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή μέχρι το καλοκαίρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0