Football Talk

Μέσι - Ρονάλντο: Αντίπαλοι σε 5ο διαφορετικό «ζευγάρι» ομάδων!

Μέσι - Ρονάλντο: Αντίπαλοι σε 5ο διαφορετικό «ζευγάρι» ομάδων!

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να συναντηθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο και το BN Sports σας θυμίζει προηγούμενες μεταξύ τους «μάχες».

Στις 19 Ιανουαρίου ορίστηκε το φιλικό μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Αλ Νασρ. Φυσικά, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει αυτό το ματς για ένα και μόνο λόγο- Μέσι και Κριστιάνο θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο, για μια τελευταία ( ; ) μεταξύ τους μάχη!

Αυτή θα είναι η 37η φορά που θα παίξουν αντίπαλοι οι δύο θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και το ζευγάρι Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Νασρ θα είναι το πέμπτο διαφορετικό!

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε τον Απρίλιο του 2008 στο "Καμπ Νόου", όταν η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League. Το συγκεριμένο ματς έληξε ισόπαλο δίχως σκορ.

Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις με αυτές τις ομάδες, πριν ο Κριστιάνο μεταβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι δύο τους μας χαρίσουν επικές μάχες στα "κλάσικο". Φυσικά, έχουν τεθεί αντιμέτωποι και σε εθνικό επίπεδο, σε δύο φιλικές αναμετρήσεις!

Το πιο πρόσφατο συναπάντημά τους, πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν με δύο γκολ-πέναλτι του Πορτογάλου η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα στην Καταλονία.

Συνολικά, στα 36 αυτά μεταξύ τους παιχνίδια ο Μέσι υπερτερεί σε νίκες (16 έναντι 11), γκολ (22 έναντι 21) αλλά και ασίστ (12 έναντι μιας)! Ποιος νοιάζεται όμως; Εμείς απλώς περιμένουμε να τους απολαύσουμε και πάλι!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0