Football Talk

Με πολλές αλλαγές στο Βόλο ο Παναθηναϊκός!

Με πολλές αλλαγές στο Βόλο ο Παναθηναϊκός!

Το δεύτερο παιχνίδι για την φάση των «16» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βόλο (11/01, 17:00) βρίσκεται προ των πυλών, με τους «πράσινους» να παρατάσσονται με… δεύτερη ενδεκάδα!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Στο Βόλο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, θα παίξει για την πρόκριση του ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τετάρτης (11/01, 17:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 3-0 της ομάδας του Κωνσταντίνου Μπράτσου και έχουν θέσει… γερές βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί, περιμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκλεισε την Καλαμάτα.

Η τελευταία επίσκεψη του Παναθηναϊκού στον Βόλο ήταν θριαμβευτική, επικρατώντας με 5-1, τότε για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια τώρα και δεν αναμένεται παρόμοια προσέγγιση του αγώνα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο. Εξάλλου, οι δυο αγώνες δεν έχουν και την ίδια βαρύτητα. Τότε ένα… εμφατικό τρίποντο στον -τότε- τρίτο στη βαθμολογία Βόλο ήταν πολύ σημαντικό, ενώ τώρα ο Παναθηναϊκός καλείται απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-0.

Όπως καλά γνωρίζουμε, από την αποστολή απουσιάζουν δύο βασικά γρανάζια της ομάδας, ο Χούανκαρ και ο Μάγκνουσον. Ο Ισπανός μπακ ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα τον αριστερό αχίλλειο, ενώ ο Ισλανδός από μια θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα. Η «ζημιά» του δεύτερου είναι πιο σοβαρή, αφού θα απουσιάσει από τα γήπεδα για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Την θέση του θα καλύψει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, του οποίου τελευταία εμφάνιση είναι στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν χρειάστηκε και τότε να αναπληρώσει τον τραυματισμένο Χόρντουρ Μάγκνουσον για 5 αγωνιστικές.

Οι αλλαγές θα είναι πολλές. Σίγουρα θα δούμε τον Πούχατς να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα στα αριστερά της άμυνας, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε και τους Σάντσες και Σάρλια, στα δεξιά και κεντρικά της άμυνας αντίστοιχα! Ο Γιούρι Λοντίγκιν, θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού», ενώ στο κέντρο η περίπτωση να ξεκουραστεί ο Ρούμπεν Πέρεθ μαζεύει πολλές πιθανότητες. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν επίσης να δούμε και τον Φώτη Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα ως… ζέσταμα για τα Γιάννενα. Οι επιλογές στα εξτρέμ είναι περιορισμένες και ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα πολλές επιλογές.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, το παιχνίδι θα είναι πιο πολύ στην διαχείρηση δυνάμεων και ένα… ξεμούδιασμα, παρά ένας αγώνας που οι «πράσινοι» θα ψάχνουν τη νίκη! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0