Τένις

Αυτά είναι τα «μονοπάτια» για Σάκκαρη και Τσιτσιπά, έως τους τελικούς της Ρώμης!

Αυτά είναι τα «μονοπάτια» για Σάκκαρη και Τσιτσιπά, έως τους τελικούς της Ρώμης!
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνουν τις δικές τους «μάχες» στο Masters της Ρώμης. Δείτε τα.. μονοπάτια τους.
 
Σε δύσκολα «μονοπάτια» έχει βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Masters της Ρώμης.
 
ο Έλληνας τενίστας πέρασε bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Στρουφ - Κατσίν.

Στον τρίτο γύρο πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κάμερον Νόρι. Στη φάση των 16 είναι πιθανό να μονομαχήσει απέναντι σε έναν Αλέξ Ντε Μινόρ και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ στα προημιτελικά αναμένεται να πετύχει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Εάν καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό τότε ο πιθανότερος αντίπαλος μοιάζει να είναι το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Όσον αφορά τη Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε με bye τον πρώτο γύρο, όπως και ο Στέφανος, με τις υποχρεώσεις να ξεκινάνε από το δεύτερο εκεί που θα αντιμετωπίσει με τη Φεντερίκα Ντι Σάρα ή με κάποια αθλήτρια που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Στον τρίτο, πιθανότατα να δώσει «μάχη» με την Ντόκα Βέκτις ή την Ανχελίνα Καλίνινα, ενώ στη φάση των 16 το ζευγάρι που κυριαρχεί είναι το Αζαρένκα - Παολίνι.

Στα προημιτελικά πέφτει πάνω στην κάτοχο του περσινού τίτλου στο Masters της Ρώμης, Ελένα Ριμπάκινα. Αν καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά, τότε θα βρεθεί στο «μονοπάτη» της Αρίνα Σαμπαλένκα.

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0