Football Talk

Κλείνει στα 100 εκατομμύρια του Μούντρικ στην Άρσεναλ!

Κλείνει στα 100 εκατομμύρια του Μούντρικ στην Άρσεναλ!

Άρσεναλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Μιχάϊλο Μούντρικ, σε ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ!

Αποτελεί τον διακαή πόθο του Μικέλ Αρτέτα. Και ο ίδιος όμως έχει δείξει πως επιθυμεί να ενταχθεί στην Άρσεναλ. Ο λόγος για τον Μιχάϊλο Μούντρικ, το νέο "αστέρι" του Ουκρανικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ εδώ και καιρό τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, και απομένει να βρεθεί η "χρυσή τομή" και με τη Σαχτάρ. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε, καθώς όπως μεταδίδουν τα ξένα αθλητικά μέσα, οι δύο σύλλογοι είναι κοντά σε συμφωνία.

Το ποσό που έχει διαρρεύσει πως θα.. βάλει στα ταμεία της η ουκρανική ομάδα ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ! Στην ουσία αυτό που μένει είναι να συμφωνηθούν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν μπόνους, ώστε ο παίκτης να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Ο Μούντρικ φέτος έχει επτά γκολ και έξι ασίστ σε 12 ματς πρωταθλήματος, όμως ο 22 ετών άσος "έλαμψε" κυρίως στο Champions League, όπου στα παιχνίδια των ομίλων είχε εξαιρετική παρουσία με τρία γκολ και δύο τελικές πάσες!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0