Football Talk

FA Cup: Ο θεσμός που η Ρέξαμ μπορεί να αποκλείσει την Άρσεναλ και η Χάλιφαξ τη Μάντσεστερ Σίτι – Οι 10 μεγαλύτερες εκπλήξεις του 3ου γύρου! (video)

FA Cup: Ο θεσμός που η Ρέξαμ μπορεί να αποκλείσει την Άρσεναλ και η Χάλιφαξ τη Μάντσεστερ Σίτι – Οι 10 μεγαλύτερες εκπλήξεις του 3ου γύρου! (video)

FA Cup. Ο ορισμός του θεσμού που ουδείς μπορεί να προβλέψει. Μία διοργάνωση που ναι μεν επιδέχεται προβλέψεις, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν η Ρέξαμ αποκλείσει την Άρσεναλ, αν η Χάλιφαξ κάνει το ίδιο με τη Μάντσεστερ Σίτι και αν η Νιούκαστλ χάσει από τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ. Μοιάζει λογικό για τους Άγγλους, γιατί έτσι έμαθαν από την ιστορία…

Πρόκειται για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό. Τον βασικό λόγο που κάθε σύλλογος, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην έκπληξη. Το FA Cup ήταν, είναι και θα είναι, ένα «τουρνουά» που ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι.

Και αν αυτό δεν ακούγεται αρκετά πειστικό, ας ρωτήσει κανείς τους φίλους της Ρέξαμ πώς αισθάνονται μετά το «διπλό» επί της Κόβεντρι. Ας κάνει το ίδιο με τους οπαδούς της Στίβενεϊτζ, με αφορμή όσα έζησαν στο «Βίλα Παρκ». Και αντιστρόφως ανάλογα ας αναρωτηθεί πώς αισθάνονται οι φίλοι της Νιούκαστλ που δεν θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρόπαιο στον 21ο αιώνα και οι οπαδοί της Μπράιτον, που παρακολούθησαν την ομάδα τους να σκοράρει πέντε φορές απέναντι στη Μίντλεσμπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο England365.gr

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0