Football Talk

Γκβάρντιολ: «Όνειρό μου να παίξω στη Λίβερπουλ»

Γκβάρντιολ: «Όνειρό μου να παίξω στη Λίβερπουλ»
Τροφή για... σκέψη και συζήτηση από μόνος του άνοιξε ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι παιδικό του όνειρο να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Η φετινή Λίβερπουλ δεν είναι και στα καλύτερά της, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ έκανε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ και έδειξε ότι μπορέι να τα καταφέρει στο υψηλότερο επίπεδο οπότε μήπως ο «γάμος» θα ήταν καλή λύση; Άλλωστε, η περίπτωση του απασχολεί εδώ και καιρό τις κορυφαίες ομάδες της Premier League και οι εμφανίσεις του στο περασμένο Μουντιάλ σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για τον Κροάτη στόπερ.

 Η Τσέλσι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν εκείνη που είχε φτάσει πιο κοντά στην απόκτησή του, ωστόσο η «αλμυρή» του τιμή την έκανε να κοιτάξει σε άλλες λύσεις. Ωστόσο αν περνούσε από δικό του χέρι και μόνο, επόμενος σταθμός της καριέρας του θα ήταν η Λίβερπουλ!

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε πως ονειρεύεται από παιδί να φορέσει τη φανέλα των Reds, βάζοντας ακόμα περισσότερο φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Μέρσεϊσαϊντ,

«Η ομάδα των ονείρων μου; Σίγουρα η Λίβερπουλ. Από όταν ήμουν μικρός, έβλεπα πολλούς από τους αγώνες της μαζί με τον πατέρα μου. Ακολουθούσαμε και αναλύαμε τι έκανε η ομάδα κάθε σεζόν. Είναι ένας σύλλογος που παραμείνει στην καρδιά μου», τόνισε ο Γκβάρντιολ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0