Football Talk

Κριστιάνο: Οι Σαουδάραβες κάνουν τα... στραβά μάτια σε νόμο περί γάμου για χάρη του Πορτογάλου!

Κριστιάνο: Οι Σαουδάραβες κάνουν τα... στραβά μάτια σε νόμο περί γάμου για χάρη του Πορτογάλου!
Η Σαουδική Αραβία πρόκειται να παρακάμψει το νόμο περί γάμου για να επιτρέψει στον Κριστιάνο Ρονάλντο να ζήσει με τη συντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.
Σχετικά Άρθρα
Στη Σαουδική Αραβία είναι ακόμα... πίσω σε κάποια ζητήματα, με τον νόμο περί γάμου για παράδειγμα να απαγορεύει στα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα να ζουν μαζί.

Το γεγονός αυτό βέβαια φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την συντροφό του Χεορχίνα αφού σύμφωνα με το το ισπανικό ειδησεογραφικό γραφείο «Sport» θα μπορέσουν να ζουν μαζί στη Σαουδική Αραβία χωρίς να τιμωρηθούν για παραβίαση του νόμου.

Καθώς το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, πρκατικά αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα για τη νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας. Όμως, σύμφωνα με την έρευνα, επικαλούμενη πληροφορίες του EFE - ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων - λόγω της ιδιότητας του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο Ρονάντο είναι απίθανο να τιμωρηθεί.

Δύο διαφορετικοί Σαουδάραβες δικηγόροι, οι νομικοί περιμένουν ότι οι αρμόδιες Αρχές δεν θα εμπλακούν. Ο ένας δήλωσε: «Αν και οι νόμοι εξακολουθούν να απαγορεύουν τη συμβίωση χωρίς συμβόλαιο γάμου, οι αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα στραβά μάτια και να μην διώκουν κανέναν. Φυσικά, οι νόμοι αυτοί χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει πρόβλημα ή έγκλημα». Ο δεύτερος είπε ότι: «Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας, σήμερα, δεν παρεμβαίνουν σε αυτό το θέμα [στην περίπτωση των αλλοδαπών], αλλά ο νόμος εξακολουθεί να απαγορεύει τη συμβίωση εκτός γάμου».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0